nyaralás karantén nélkül desztináció repülő

Nyaralj karantén nélkül ezeken desztinációkon, ingyen repülhetnek a gyerekek

by admin

A Qatar Airways most minden felnőtt jegy mellé ingyen ad egy gyermek jegyet, ha a KIDS promóciós kódot beírjuk a keresés megkezdése előtt. A menetrendjét böngészve több olyan nyaralós úti célt találtam, amely a légitársasággal nem csak kényelmesen, de a helyi szabályok miatt könnyedén elérhető. 

Mivel a járvány legkeményebb hónapjaiban sem állt le a világ legjobb légitársaság címet már több alkalommal is elnyerő Qatar Airways, így az újrainduláskor előnyösebb helyzetben voltak, aminek most utasként örülhetünk. Egyrészt vannak elérhető jegyáraik, másrészt vannak olyan úti céljaik, ahová be is tudunk utazni. 

Az alábbiakban csak azokat emelem ki, ami számunkra, magyarként reális és vágyott célpont lehet, akit érdekel, hogy melyik az a 130 desztináció, ahová repülhetnénk, ha beengednének a határon, megnézheti a légitársaság weboldalán.

Karantén nélkül, 1 darab teszt felmutatásával beutazhatunk:

nyaralás karantén nélkül desztináció repülő Maldív

Bár a légitársaság készített összefoglalót a beutazási korlátozásokról, de természetesen az adott ország hivatalos platformjain is érdemes mindig rákeresni az éppen aznap aktuális és érvényes szabályokra. 

Jelen állás szerint ugyancsak 1 darab teszt fog kelleni egy olyan helyre, ami a magyarok körében nagyon népszerű. Thaiföld az a hely, amit szerintem csak szeretni lehet, annyira barátságos és jó a légkör, az ételek, a kultúra, hogy méltán lett az egyik legnépszerűbb egzotikus üdülőhely. Ezzel kapcsolatban örömhírem van, úgy néz ki, hogy:

Phuket jövő hónaptól vár, a Qatar Airways pedig el is repít oda

Phuket speciális szabályok mellett nyit újra, amit az angol sandbox kifejezésből mi csak homokozónak fordíthatunk, az informatikában ezt tesztkörnyezetnek hívják. Mostantól a turizmusban is, a lényeg, hogy Phuket hamarosan vár, lehet pihenni, tengerpartozni, de Thaiföld egyéb részeire nem lehet szabadon elutazni, mint korábban. Azt gondolom, hogy azért 1-2 hétre az Andamán-tenger partja és naplementéje bőven ad annyi élményt, hogy aztán így is könnyes legyen a búcsú, amikor elindulunk hazafelé.

Amikor még lehetett, én egészen Ausztráliáig repültem velük, ami közel kétszer olyan hosszú út, mint mondjuk Thaiföld. Sajnos a kenguruk földjére 2021-ben nem engednek be, viszont Maldív, Seychelles, Zanzibár és Phuket vár.

Ingyen repjegy a gyerekeknek a Qatar Airways-től

nyaralás karantén nélkül desztináció repülő ingyen repjegy gyerek

Az akciós ajánlat 2021. június 18. és 2021. június 25. között érhető el, az utazási időszak: 2021. június 18. és 2021. december 10. között (az utazás utolsó napja). A promóciós kódot abban az esetben alkalmazza a rendszer, ha egyazon foglaláson belül egy (1) felnőtt utashoz legalább egy (1) gyermeket vagy egy (1) csecsemőt hozzárendel. Egyazon foglaláson belül négy (4) felnőtt utasra legfeljebb négy (4) gyermek vagy négy (4) csecsemő utas juthat. Minden esetben az egy (1) felnőttre egy (1) gyermek vagy egy (1) csecsemő arányt kell követni. További részleteket itt lehet megtudni.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben