Csatlakozz, jelentkezz! Protégé. mentorprogram – újra felszállásra készen!

by Kassay Tamás

2022 szeptemberében, immáron 3. alkalommal indul útjára a turizmus, a vendéglátás és az idegenforgalom iránt érdeklődő hallgatók mentorprogramja. A protégé. program célja, hogy hidat képezzen a fiatalok és a szakma szereplői között, és ezáltal egy hosszútávon is sikeres közösséget teremtsen.

A programba olyan hallgatók jelentkezését várják, akik egyetemi tanulmányokat folytatnak, vagy legfeljebb egy éve fejezték be a képzést, és érdeklődnek a szakma iránt, foglalkoztatja őket a turizmus jövője. A jelentkezésnek nem feltétele, hogy konkrét célokkal érkezzenek a fiatalok. A mentorációs folyamat lényege, hogy a szakmabeliek támogatást nyújtsanak a célok kitűzésében és elérésében egyaránt. A jelentkezők érdeklődésüknek megfelelően 5 szekció – tanácsadás, vendéglátás, szálláshely, szervezés és marketing – közül válogathatnak. Minden szekcióban elismert és elhivatott szakemberek várják, hogy megismerjék a jövő turizmussal foglalkozó generációját.

Mi vár azokra, akik felvételt nyernek a programba? Minimum 4 alkalmas mentor-mentorált találkozó, 4 témára épülő workshop, számtalan szakmai lehetőség, többek között együttműködések, szakmai programok, céglátogatások, álláslehetőségek valamint országos, vagy akár nemzetközi eseményeken való részvétel. Mindemellett pedig egy olyan támogató szakmai közösség, amely nem csak az elindulásban lehet a fiatalok segítségére, hanem éveken át része lehet a sikeres pályafutásuknak, karrierútjuknak.

A Protégé mentorprogram 3. szemeszterének mentrocsapatát az alábbi szakemberek alkotják:

protege mentorprogram 3 szemeszter jelentkezés
A budapesti Barceló Hotel tetőteraszán, Galla Gergő szállodaigazgató meghívására

Gasztronómia szekció

Marketing és kreatív, újságírás, média szekció

Szálláshely szekció

Szervezés szekció, utazási irodák, rendezvények

Tanácsadás szekció, cégvezetés, vállalkozás

Jelentkezés a Protégé. mentorprogramba:
https://bit.ly/protege_jelentkezes

Jelentkezési időszak: 2022.09.07. 12:00 – 2022.09.20. 24:00-ig

Büszkék vagyunk rá, hogy Kassay Tamás a Spabook alapítója is helyet kapott a mentorok között.

protege mentorprogram 3 jelentkezés

Kérdések esetén a hello@protege-talentlab címen vagyunk elérhetőek, de megtalálhatóak vagyunk a főbb social media felületeken is (Facebook, Instagram).

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben