Építs karriert a turizmusban! Folytatódik a Protégé mentorprogram, indul a 4. szemeszter

by Kassay Tamás

Éppen csak befejeződött a Protégé mentoprogram 3. szemesztere, 2023. márciusában – 3 sikeres félévet és több, mint 60 sikeres mentorációs folyamatot követően – már indul is a turizmus, a vendéglátás és a kapcsolódó területek iránt érdeklődő hallgatók mentorprogramjának 4. szemesztere.

A protégé. mentorprogram célja, hogy a fiatalok és a szakmabeliek a programon keresztül egymásra találjanak és ezáltal a program egy hidat képezzen a szakma jelenlegi és jövőbeli szereplői között.

A programba olyan hallgatók jelentkezését várják, akik egyetemi tanulmányokat folytatnak, vagy legfeljebb egy éve fejezték be a képzést, és érdeklődnek a turizmus – vendéglátás szakma iránt, foglalkoztatja őket a turizmus jövője. A jelentkezésnek nem feltétele, hogy a fiatalok konkrét elképzelésekkel érkezzenek, ugyanis a program segítséget nyújt a célok meghatározásában és a célokhoz vezető karrierút kialakításában.

protege mentorprogram turizmus vendéglátás mentorok
A őszi félév záró találkozója a Continental City Golfklubban zajlott,  ahol a résztvevők az élmények, tapasztalatok megosztása mellett meghallgathatták Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary ügyvezető igazgatójának előadását is.

A Protégé mentorprogram jelentkezői 5 szekció közül választhatnak

Minden szekcióban elismert és elhivatott szakemberek várják, hogy megismerjék a jövő turizmussal foglalkozó generációját.

  • Tanácsadás,
  • vendéglátás,
  • szálláshely,
  • szervezés és
  • marketing.
protege mentorprogram turizmus vendéglátás mentorok
E sorok szerzője 3 félév aktív mentorság után ezúttal nincsen a mentorok között, de továbbra is nagy figyelemmel követi és támogatja a mentorprogramot. A 4. szemeszterben 30 mentor várja, hogy segítse a lelkes fiatalokat.

Protégé mentorprogram – Személyre szabott karriertervezés a turizmusban!

Mit nyújt a program azoknak, akik felvételt nyernek a programba? Személyes mentor-mentorált találkozókat, szakmai témákra épülő interaktív workshopokat, számtalan szakmai lehetőséget,többek között szakmai együttműködéseket, színvonalas csapatépítő programokat, céglátogatások, vagy akár álláslehetőségeket, valamint országos és nemzetközi eseményeken való részvételt. Mindemellett a protégé. mentorprogram egy olyan támogató szakmai közösséget alkot, amely nem csak az elindulásban lehet a fiatalok segítségére, hanem a megszerzett tapasztalatoknak és kapcsolati tőkének köszönhetően a későbbiek is meghatározó része lehet a karriertervezésnek és a pályafutásnak.

JELENTKEZÉSHEZ KATTINTS IDE!

Jelentkezési időszak: 2023.02.12. 12:00 – 2023.03.02. 24:00

Kérdésekkel bátran fordulhattok turisztikai mentorprogram vezetőségéhez a hello@protege-talentlab címen, de megtaláljátok őket a közösségi média csatornáikon. (Instagram).

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben