Ingyen éjszaka, fürdőbelépő és tömegközlekedés csábít budapesti nyaralásra – frissült a Restart Budapest Kártya

by Kassay Tamás

Az utazási korlátozások ugyan enyhültek, de nem oldóttak fel, aki stresszmentes utazásra vágyik, most álmodni sem tudna jobbat, mint saját fővárosunk felfedezését. Bátran ajánlom mindenkinek, hiszen nem véletlenül a külföldiek egyik kedvenc célpontja. Budapest világszínvonal hangulatát, kultúráját, építészetét, történelmi örökségét és kikapcsolódási lehetőségeit tekintve is. Máskor tele van és drága, most nincs tömeg és az árak is kedvezőbbek.

Őszintén azt gondolom, hogy ennél jobb alkalom nem igazán lesz arra, hogy kvázi külföldiként fedezzük fel Budapestet, ahol most rengeteg kedvezmény is elérhető egyetlen kártyával.

Restart Budapest Kártya kedvezmények

restart Budapest kártya ingyen éjszaka fürdőbelépő tömegközlekedés
Ha szívesen olvasol turizmus hírekről, akkor vár a Turizmus hírek csoport, valamint a hírlevelünk.

A 37 ingyenes szolgáltatást, 78 kedvezményt és 48 órás BKK bérletet tartalmazó Restart Budapest Kártya birtokosai 2 éjszaka szállás foglalása esetén a 3. éjszakát ingyen kapják a partner szállodák valamelyikében, ingyenesen mehetnek valamelyik strandra, vagy gyógyfürdőbe is.

A kártya emellett 20 múzeumba – például a Magyar Nemzeti Galériába, a Mai Manó Házba, a Vasúttörténeti Parkba, a Ludwig Múzeumba, vagy Szépművészeti Múzeumba – biztosít díjmentes belépést.

Ha miénk a kártya, ingyen csodálhatjuk meg Velázquez, Csontváry és Picasso remekeit. Kedvezményesen szórakozhatunk az egyedülálló gyűjteménnyel rendelkező Flippermúzeumban is, ahol a flipperek mellett Space Invaders és retró vurstlis játékok is várnak ránk, vagy akár 25%-kal olcsóbban nézhetjük meg a Várhegy gyomrában rejtőzködő Sziklakórház Atombunkert is.

A Restart Budapest Kártya hivatalos oldalán minden további kedvezménye és részletek is megtekinthetők, valamint online meg is vásárolható.

Ha szívesen olvasol turizmus hírekről, akkor vár a Turizmus hírek csoport, valamint a hírlevelünk.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben