Új elnök a szállodaszövetség élén: Baldauf Csaba váltja Flesch Tamás eddigi elnököt

by admin

Új elnököt választott a szállodaszövetség: július 15-től Baldauf Csaba, a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatója, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) eddigi alelnöke tölti be a szállodaszövetség elnöki tisztségét a szervezet közgyűlésének szerdai döntése értelmében – amiről az MTI adott hírt.

Új elnök a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége élén: Baldauf Csaba

Baldauf Csaba Flesch Tamást váltja a poszton, aki  tiszteletbeli elnökként továbbra is támogatja a szövetséget. Az MSZÉSZ az MTI-hez eljuttatott közleményében ismerteti: az elnök munkáját általános alelnökként a Danubius Hotels vezérigazgatója és az MSZÉSZ ügyvezető elnökségének tagja, Kovács Balázs segíti. A gasztronómiai társelnöki tisztséget Gendur András, a La Perle Noire Étterem társtulajdonosa, az MSZÉSZ Éttermi Szekcióvezetője tölti be 2022. december 31-ig.

Az elnökség továbbra is kezdeményezi az egyeztetéseket a döntéshozókkal a munkaerőhelyzet kihívásairól, a nemzetközi kereslet elmaradásától szenvedő szállodák támogatásáról, a forgalomélénkítő kampányok szükségességéről – írták. Hozzátették: a szállodaipar, a turizmus még korántsem jutott túl a koronavírus okozta válságon, várhatóan évek szükségesek a talpraálláshoz.

Érdekelnek a hiteles utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport és Hírlevelünk.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben