Szent István nap mobilalkalmazás augusztus 20 mobilapp

Letölthető az augusztus 20-i mobilapp: ezt tudja a Szent István Nap mobilalkalmazás

by Kassay Tamás

Már letölthető az idei augusztus 20-i ünnepségsorozat rendezvényeivel kapcsolatos, a legfontosabb információkat tartalmazó ingyenes mobilapplikáció, amely a Szent István Nap nevet kapta a keresztségben. Megnéztem, mit tud.

Az augusztus 20-i ünnepségsorozat összes programja, fellépői, valamint a látogatható helyszínek és a rendezvénnyel kapcsolatos hírek is elérhetők a Szent István Nap mobilapplikációjában.

Az alkalmazás akár a saját nevén, vagy éppen “augusztus 20” beírásával megtalálható a szoftverboltokban. Belépés után az alábbi főmenüben navigálhatunk:

Szent István nap mobilalkalmazás augusztus 20 mobilapp

Augusztus 20-a alkalmából 2022-ben négynapos ünnepségsorozat lesz, a hivatalos programok mellett színes műsorkínálatból válogathatunk számunkra izgalmas és érdekes programok közül. Lesznek családi és gyermekprogramok, valamint könnyűzenei koncertek is. A program és a helyszínek között térképen is kereshetünk, illetve pozíciónk alapján szűrhetünk a hozzánk legközelebb található eseményekre is.

Szent István nap mobilalkalmazás augusztus 20 mobilapp

A zenés előadások mellett a már ismert Mesterségek Ünnepe, a Divat&Design Fesztivál, a Magyar Ízek Utcája és a Csárdafesztivál, illetve a Food Truck Show színesíti a programot. A személyes program összeállítását segíti, hogy az egyes programok a Kedvencek közé menthetők, valamint a műsorokat akár a saját, online naptárunkhoz is hozzáadhatjuk.

Tavaly – 4 nap – alatt, 20 rendezvényhelyszínen csaknem kétmillióan voltak kíváncsiak az augusztus 20-i nemzeti ünnep programjaira. A látogatók ellátásáról a meglévő vendéglátóipari egységek mellett több mint 150 kitelepülő kereskedőegység kínálata is gondoskodik, akiktől a tavalyi évben bevezetett megfizethető, szabott áras termékeket lehet megvásárolni. Ezekre rá is lehet keresni az appban, én megtettem és a képen látható árakkal találkoztam:

Szent István nap mobilalkalmazás augusztus 20 mobilapp
  • Ásványvíz: 190 Ft
  • Szóda 90 Ft/dl
  • Üdítő: 350 Ft
  • Cola: 290 Ft
  • Fuze Tea: 350 Ft
  • Cappy: 350 Ft
  • Burn 350 Ft

Az ingyenes augusztus 20 mobilapp olyan hasznos, de remélhetőleg kihasználatlan funkcióval is rendelkezik, mint a rendkívüli helyzetben használható közvetlen vészhívás. Aki már a tavalyi esemény kapcsán letöltötte, annak csupán frissítenie kell az appot.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben