Matild Palace Budapest hotel luxus fürdőszoba

Toborzó nap a budapesti Marriott szállodáknál

by Kassay Tamás

Újszerű eszközökre van szükség, fontos a munkáltatói márkaépítés, az innovatív elemeket is tartalmazó juttatási csomag, hiszen szektortól függetlenül a csapból is folyik már a munkaerőhiány híre, különösen nagy nehézségek vannak a turizmus-vendéglátás területén. A legújabb esemény ezúttal a budapesti Marriott szállodák toborzó napja lesz, május 12-én.

Marriott toborzó nap Budapest, május 12-én

A budapesti Marriott szállodák szeretettel várják a pályakezdőket, illetve a karrierjük következő állomását keresőket május 12-én csütörtökön 10:00 és 18:00 óra között, mindhárom budapesti szállodájukban. Az érdeklődők számára egyszerre biztosítanak lehetőséget a nyitott pozícióik megismerésére minden egységükben.

A helyszíneken a vezetőkkel és a HR-es kollégákkal mini interjúkon lehet majd részt venni, amiket akár már másnap konkrét foglalkoztatási ajánlat is követhet.

Természetesen minden helyszínen lesznek vendégváró falatok és italok, így aki elmegy, megtapasztalhatja, hogy milyen szolgáltatást nyújtanak ezek a hotelek a vendégeiknek. A nap folyamán lesznek háznéző túrák is. Továbbá, a résztvevők között mindegyik szálloda kisorsol egy 2 fős reggeli vouchert.

  • – Budapest Marriott Hotel és a Millennium Court, Budapest – Marriott Executive Apartments: 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.
  • – Ritz Carlton Budapest: 1051 Budapest, Erzsébet tér 9-10.
  • – Luxury Collection – Matild Palace: 1056 Budapest, Váci utca 36.

Add le a regisztrációdat két perc alatt ezen a linken.
Kérdések és további információk:
[email protected]

A turizmus világának precíz híreivel vár az Utazás hírek csoport, személyes kalandjaimat a blogomon követhetitek.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben