turizmus konjunktúra index konjunktúrafelmérés

Vegyél részt a turizmus ágazat konjunktúrafelmérésében!

by Kassay Tamás

A Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány közös kezdeményezésére, a GKI Gazdaságkutató közreműködésével felmérést indítanak, hogy a turisztikai és vendéglátó szektorokról pontosabb képet kaphassunk mi magunk és a piaci szereplők is a gazdasági várakozásaikkal, lehetőségeikkel kapcsolatban. – értesült a Turizmus.com.

Bemutatkozik a Turizmus Konjuktúra Index

A turizmus-vendéglátás ágazat régóta küzd a kevésbé reprezentatív felmérések eredményeiből adódó információhiánnyal. Mostantól havi gyakorisággal fogják mérni a konjunktúra várható alakulását. A Turizmus Konjunktúra Index célja, hogy valós képet adjon az ágazat iránti kereslet változásairól, információt nyújtson a döntéshozók, a piac és a nagyközönség számára a közeljövőben várható trendekről.

Alágazatonként külön-külön kérdőív készült. A kedves olvasót arra kérem, hogy csak azt töltse ki, amelyik területen működik a vállalkozása:

A turizmus világának precíz híreivel vár az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben