utazásra szomjazók találkozója 2022 október

Találkozz világutazókkal, inspirálódj és kérdezz személyesen! Utazásra Szomjazók Találkozója október 24-én

by Kassay Tamás

A magyar utazós oldalak, Facebook csoportok, bloggerek emberek százezreit inspirálják évek óta. Az ő információik alapján rengetegen jutottak már el olyan távoli helyekre, amelyeket eredendően vagy nem engedhettek volna meg maguknak, vagy bátorságuk nem lett volna útnak indulni arrafelé. A tapasztalt utazók tudásával azonban kinyílik a világ és minden közelebb kerül. 2022. október 24-én pedig a világutazók Budapesten gyűlnek össze így hozzájuk is közelkerülhetünk.

Itt az UTAZÁSRA SZOMJAZÓK Vol. 4!

Hosszabb – rövidebb szünet után hamisítatlan házibuli hangulattal várja az Utazásra Szomjazók 4. összejövetele az utazás iránt érdeklődőket és az utazás szerelmeseit Budapesten, a Grundon.

Az estsorozat, ami összehozza a magyar utazókat, és ahol hiteles forrásból egymástól lehet tanulni utazásról, kalandokról, élményekről, bármiről…. Most bárki a közösség részévé válhat. Az esemény igazán kreatív módon valósul meg, hogy segítse azokat, akik egyedül és / vagy első alkalommal érkeznek.

A bejáratnál mindenki fog kapni egy matricát, amelyre ráírhatja:

1. A NEVÉT
2. AZ ORSZÁGOT, AMIT A LEGJOBBAN ISMER
3. AZ ORSZÁGOT, AMI A LEGJOBBAN ÉRDEKLI

Ez garantálja, hogy bárkivel könnyedén szóva fog tudni elegyedni és az est végén sok új ismerőssel, valamint rengeteg tudással gazdagodva fog tudni távozni.

Az eseményen a Spabook alapítója is ott lesz. Nincs más hátra, mint regisztrálj az eseményre, fogj egy italt, vegyülj el a tömegben és válaszd ki a kitűzőkről leolvasva, kivel is tudnál egy érdekes utazásról szóló beszélgetésbe elegyedni.

BELÉPŐJEGYEKÉRT KATTINTS IDE

Ha neked is van mesélnivalód, ha szívesen tájékozódnál & inspirálódnál tapasztalt utazóktól, vagy csak ha szívesen találkoznál másokkal, akik ugyanúgy szomjazzák az utazást, ahogy Te, akkor itt a helyed! 

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben