virtuális utazás Bahamák People to People experiences

Ingyenes virtuális utazás a Bahamákon: elindult a People-to-People Experiences

by Waterfan

A Bahamák Turisztikai és Légiközlekedési Minisztériuma a virtuális színpadra viszi a kedvelt People-to-People programot egy online sorozaton keresztül, amely valós idejű kapcsolatokban köti össze az utazni vágyókat a helyi emberekkel, legfeljebb 5 fős virtuális csoportokon keresztül.

A People-to-People Program több, mint 45 éve kapcsolja össze a látogatókat a Bahamákon élő helyiekkel, személyre szabott élményeken keresztül. Most az internet segítségével a virtuális térben azok is megtapasztalhatják a bahamaiak meleg vendégszeretetét és gazdag kultúráját, akik személyesen nem tudnak elutazni, ráadásul ingyenesen.

Ezek a virtuális bahamai élmények egyedülállóak abban, hogy más programoktól eltérően nem csupán korlátlan számú résztvevő által elérhető streaming-élményeket nyújtanak, hanem kis, intim csoportok (egyenként legfeljebb 5 résztvevővel) számára vannak kialakítva. Az aktuális rendezvényen résztvevők élőben kapcsolódnak a helyi vendéglátókhoz, így a bahamai kultúra és hagyományok megosztásán keresztül valódi beszélgetésben lehet részük és hiteles kapcsolatot építhetnek.

A Bahamák People to People program 5 témája

Olyan időket élünk, amikor minden korábbinál jobban ki vagyunk éhezve az emberi kapcsolatokra, és a nyaralások iránti kereslet is meglódulni látszik a csúcsok felé. Megfigyelhető trenddé vált, hogy a turisták vágynak a helyi emberekkel és a helyi kultúrával való találkozásra, szeretnél megismerni őket.

A People-to-People program keretében április 20-tól foglalható ingyenes virtuális találkozó 5 féle tematikára épül. A résztvevők főzhetnek, ihatnak, táncolhatnak és beszélgethetnek a Bahamák helyi nagyköveteivel:

  • Helyi élet 101: Eleged van a hírekből? Kapcsolj ki, és sétálj egyet Arlene Nash Ferguson történésszel, hogy megismerd a Bahamák kultúráját és örökségét… és talán még néhány tippet is kaphatsz a köznyelvi beszédhez.
  • Főzzünk, mint a helyiek: Borozz és vacsorázz helyiekkel, akik kinyitják az otthoni konyhájuk ajtaját, és lépésről lépésre végigvezetnek egy főzőtanfolyamon, ahol az egyik kedvenc bahamai ételüket mutatják be.
  • Happy Hour mint egy helyi: Szeretjük azt hinni, hogy a Bahamákon minden jobb… és ebbe a Happy Hour is beletartozik! Rázd fel a délutánod, és tanult meg, hogyan készítsd el a híres Bahama Mama koktélt.
  • Séta és beszélgetés egy helyivel: Élvezd a bahamai naplementék, trópusi tájak és homokos strandok látványát és hangjait, miközben beszélgetésbe elegyedsz a helyiekkel, akiktől megtudhatod, mi minden történik a szigeteken.
  • Táncolj úgy, mint egy helyi: Junkanoo: otthoni edzésprogram. Tanuld meg, hogyan mozogj a Bahamák ritmusára egy lépésről-lépésre bemutatott Junkanoo-tanfolyamon – ez a lendületes és gyönyörűen koreografált tánc mélyen gyökerezik az ország egyik legünnepeltebb hagyományában.

Az emberek közötti program egyedülálló lehetőséget kínál az utazóknak, hogy belépjenek a bahamaiak otthonába, és valóban elmerüljenek kultúránkban. Büszkék vagyunk arra, hogy ezeket az élményeket a virtuális színpadra hozhatjuk, és nagyköveteink izgatottan osztják meg ismét a Bahamák iránti szeretetüket az utazókkal”.”

– mondta Dionisio D’Aguilar, a Bahamák turisztikai és légiközlekedési minisztere

Az emberek közötti program már régóta „összehozza” a látogatókat, gyakran egész családokat, a bahamai önkéntesekkel egy egész napos vagy esti tevékenységre, amely lehet csónakázás, horgászat, vásárlás a helyi piacon, látogatás egy helyi iskolában. Gyakran ezek az élmények magukban foglalják a bahamaiak meglátogatását az otthonukban, ahol vendégül látják a turistákat egy hagyományos borsó-rizs, sült hal és Guava Duff étel elfogyasztására. Az emberek közötti találkozások évtizedek óta tartós barátságokat eredményeztek a látogatók és a helyiek között, és a Turisztikai Minisztérium örömmel tölti el, hogy ezt a különleges élményt mostantól virtuálisan is eljuttathatja a világ minden tájára.

A korlátozott ideig elérhető, ingyenes virtuális találkozókra a fentebbi felsorolásban, a tematika címére kattintva lehet helyet foglalni.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport.
Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, és módodban áll, köszönöm, ha támogatod a működését.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben