Visszajövünk kampány Lillafüred Palota Szálló

Visszajövünk! – Kampány a belföldi turizmus újraindítására

by admin

Visszajövünk! címmel országos kampányt indít a Magyar Turisztikai Ügynökség. A kampányban számítanak a fürdők, szálláshelyek, vendéglátóhelyek, turisztikai szolgáltatók és attrakciók aktív közreműködésére.

FRISSÍTÉS: a Visszajövünk kampányban is részt veszek, ezért, ha vendéglátóhelyed van, vedd fel velem a kapcsolatot, örömmel támogatom a működésed. Az ajánlatomat itt találod.

Az utóbbi hetekben találkozhattunk már a HungaryNextVan jövőnk! című turizmusmentő kampányával is, amiben a Spabook is megjelent, amire nagyon büszke vagyok.

Amennyiben utazási ajánlatokat kereső vendég, utazó vagy, lépj be a zárt wellness-utazás csoportomba, mert sok inspiráló tartalom volt már eddig is és még több lesz a jövőben, többek között Visszajövünk! ajánlatokkal is.

Ezeknek a kampányoknak a célja az, hogy felhívja a figyelmünket arra, hogy személy szerint is sokat tehetünk azért, hogy újra beinduljon az élet Magyarországon. A turisztikai szektort azzal tudjuk segíteni, ha – a kellő óvintézkedések betartása mellett – kimozdulunk és belföldön töltjük el a szabadidőnket.

A szabályok alapján ismét tervezhetünk kirándulásokat, vagy akár nyaralást is és felfedezhetjük Magyarország látnivalóit.

Visszajövünk kampány Hámor Bükk Lillafüred
Hámor az egyik kedvenc helyem, imádom egész Borsod megyét igazából!

Az MTÜ a Visszajövünk kampány kapcsán várja mindazon hazai fürdők, éttermek, szálláshelyek és egyéb turisztikai attrakciók, szolgáltatók jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnének a belföldi turisztikai forgalom élénkítése céljából.

Visszajövünk kampány jelentkezési információk

A programba jelentkezni az MTÜ a tájékoztató oldal alján található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Azok a szervezetek és vállalkozások, amelyek csatlakoznak a kampányhoz, vállalják, hogy 2020. június 1. és július 15. között Visszajövünk! néven speciális ajánlatot hoznak létre. A csatlakozó partnereket az MTÜ a csodasmagyarorszag.hu weboldalon gyűjti össze és teszi közzé, az ajánlatokat pedig országos kampányában kiemelten is fogja népszerűsíti.

Érdeklődéssel várom, hogy az ajánlatok minősége és tartalma fog-e meglepetést okozni számunkra. Világutazóként szívesen utazom idehaza is, ha jó és szerethető ajánlatokkal találkozom.

Érdekelnek a hazai és nemzetközi utazással kapcsolatos, wellness és termálfürdős témák? Akkor közöttünk a helyed, várunk!

Kellemes belföldi barangolást kívánok!
Mr Spabook
fotók: saját

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben