world welnness awards 2022 az év spa wellness díjazottjai

Ezek a mesés helyek a World Spa és Wellness Awards 2022 győztesei

by Kassay Tamás

A World Spa and Wellness (WSW) Awards győzteseit a 2022-es WSW konferencia keretében koronázták meg, amelynek április 3-4-én a londoni Excel Centre-ben adtak otthont.

Az elismerésekkel azokat a desztinációkat ismerik el, amelyek az ügyfélkiszolgálás és -gondozás, az üzleti menedzsment és a vezetés terén új mércét állítanak fel.

A nyertesek – akiket a világ minden tájáról választottak ki – úgy ítélték meg, hogy kivételes létesítményeket és kezeléseket kínálnak, miközben „extra mérföldet tesznek meg”, és üzleti modelljükkel másokat is inspirálnak az iparágban.

Idén a győzteseket egy londoni luxusjacht fedélzetén rendezett díjátadó gálán hirdették ki.

A World Spa és Wellness Awards 2022 győzteseinek listája a 13 kategóriában:

world welnness awards 2022 az év spa wellness díjazottjai
Fotó: Djuna Ivereigh – Fivelements
Szeretettel vár a Wellness, Utazás, Élmények csoportunk.

A világ egészség és wellness úti célja 2022-ben a thaiföldi Kamalaya Wellness Sanctuary & Holistic Spa, amely Koh Samui szigetén található. A szerencsés vendégek számos kényeztető program és kezelés közül választhatnak, amelyekről a 76 szobás luxus szálloda így ír saját honlapján: „a wellness-utazásunk egy kezdeti konzultációval kezdődik, amelynek során meghatározzuk céljait és személyre szabjuk programját. Hiszünk abban, hogy az egészség minden aspektusa összefügg egymással; ezért programjainkban fontos szerepet játszanak természetgyógyászok, hagyományos kínai orvosok, jógaoktatók, fitneszedzők, masszázsterapeuták, meditációs és életmódjavító mentorok és más kiegészítő egészségügyi szakemberek.

A turizmus világának precíz híreivel vár az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben