Aquaworld Mastercard Lounge

Te is bejuthatsz az Aquaworld Mastercard Lounge-ba ha ilyen kártyád van

by Kassay Tamás

Az Aquaworld Mastercard Lounge 2022. novemberétől várja a különlegességre vágyó vendégeket. A prémium zóna az eredeti tervek szerint 2023. május 31-ig fog működni. Mostantól sokkal könnyebb bejutni, mint eddig, mutatjuk, milyen bank- illetve hitelkártya szükséges hozzá.

A budapesti Aquaworldben néhány hónapja kialakítottak egy exkluzív Mastercard Lounge zónát, ami nyugodt környezetben várja minden pihenni és feltöltődni vágyó vendégét. A budapesti élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt. A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, a számos bel- és kültéri élmény-, valamint úszómedence, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 különleges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak.

Aquaworld Premium Lounge: Prémium szolgáltatásokkal várnak az élményfürdőben

Az ingyenes belépés feltétele az, hogy rendelkezz bármely magyar bank, vagy pénzintézet által Magyarországon kibocsátott lakossági prémium Mastercard® bankkártyával, amivel igénybe veheted az Aquaworld Gyorsítósávját az Információs pultnál 5 vendégeddel együtt, így gyorsabban juthatsz el az öltözőig az emeleten, ahol saját elkülönített részen készülhetsz fel a pihenésre. Az emeleten kialakított Lounge-ban 10 és 19 óra között különböző frissítőkkel és snackekkel várják a feltöltődni vágyókat, ahol kényelmes pihenési lehetőség is biztosított a vendégeknek.

Tehát, a Mastercard Gold, Platinum, World Elite kártyabirtokosok és 5 fő kísérőjük számára a kiegészítő szolgáltatások igénybevétele ingyenes.

Ha Erste Bank-os Mastercard hitelkártyád van, akkor is bemehetsz

Az Erste Bank március 16-án tájékoztatta az ügyfeleit arról, hogy amennyiben Mastercard típusú hitelkártyával rendelkeznek, igénybe vehetik az Aquaworld különleges prémium lounge szolgáltatásait, a gyorsítósávot és az elkülönített öltözőt is 5 vendégükkel együtt – annak ellenére, hogy ezek a kártyák nyilvánvalóan nem tartoznak a fentebb említett prémium kártyák közé.

Tehát, akinek Erste Max, vagy Erste Wizz Air hitelkártyája van, most kényelmesebben csobbanhat, mint eddig.

A prémium szolgáltatásokhoz való jogosultság ellenőrzése fizikai bankkártya, vagy digitális kártyát tároló okostelefon terminálhoz való érintése szükséges. Digitalizált kártyáról készült képernyőfelvételt, vagy fizikai kártyáról készült fotót nem fogadnak el.

FIGYELEM! Prémium kártyabirtokosaink a fenti kiegészítő szolgáltatásokat térítésmentesen élvezhetik, azonban a Mastercard prémium szolgáltatások igénybevételéhez fürdő napijegy, családi jegy vagy 3 órás jegy vásárlása szükséges minden vendég számára. (Azon Aquaworld Resort vendégek, akiknek a szállodai foglalása tartalmazza az Aquaworld élményfürdő használatát is, a prémium szolgáltatásokat – külön fürdő napijegy, családi jegy vagy 3 órás jegy vásárlása nélkül – nem vehetik igénybe.)

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben