bezárt Szekszárdi Családbarát Strand és Élményfürdő

Bezárta medencéit a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő

by Kassay Tamás

A szekszárdi fürdő vezetősége facebook bejegyzésben tájékoztatta a nagyérdeműt arról, hogy az idei szezont lezárják és és augusztus 22-én bezárják medencéiket és kapuikat. – írta meg a Szekszárdi Hírek.

A bejegyzésben az áll, hogy a döntést az időjárási és gazdasági helyzetre való tekintettel hozták meg, idézem:

Sajnos nehéz döntések meghozatalára kényszerültünk az időjárás és a gazdasági helyzetre való tekintettel. Fájó szívvel, de elbúcsúztatjuk a 2022-es strandszezont. Azonban nem pihenhetünk, hiszen megkezdődik a nagytakarítás és a téliesítés időszaka. A mai nappal Fürdőnk bezár! Köszönjük Önöknek, hogy magas látogatószámot érhettünk el: idén több, mint 45.000 ember kapcsolódott ki és töltődött fel nálunk. Rendkívül hálásak vagyunk, hogy ennyien választották a Családbarát Fürdőnket. Továbbá köszönjük a társ szolgáltatóink és munkatársaink profi munkáját!
Találkozzunk a 2023-as szezonban is!

A Szekszárdi Élményfürdő tehát a szokásos szezonalitáshoz hasonlóan, de annál korábban zár be, jó hír, hogy 2023-ban a tervek szerint újra várja majd a fürdőzni vágyó vendégeket a nyári szezonban.

A Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő 7 medencével, óriás csúszdákkal, hatalmas zöldfelülettel és sok családbarát szolgáltatással várja a strandolókat.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben