BKK bérlet kedvezmény budapesti fürdők belépő 20 százalék BGYH

A BKK bérletek 20% kedvezményt biztosítanak a budapesti fürdőkben júniusban

by Kassay Tamás

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) különleges ajánlattal rukkolt elő a tömegközlekedő utasoknak: a júniusban érvényes BKKbérlet 20% kedvezményt biztosít a Budapest Gyógyfürdői által üzemeltetett fürdőkbe és strandokra, amennyiben online vásárolunk jegyet.

 Használd ki a BKK Budapest-bérleted! Több van benne, mint gondolnád. – szól a BKK legújabb kampányüzenete.

A júniusban érvényes BKK Budapest-bérlet tulajdonosa a BGYH online felületén megvásárolt felnőtt fürdőbelépő árából 20%* kedvezményt kap a pénztárakban feltüntetett jegyárakhoz képest.

A 20% kedvezmény a fürdőkben személyesen vásárolható teljes árú felnőtt belépőjegyek árához képest értendő, az online felületen automatikusan jár máskor is 10%, így nem ahhoz kell viszonyítani!

Ha budapesti tömegközlekedést rendszeresen használó, bérlettel rendelkező utazsok a megszokottól eltérő, további élményeket szerezhetnek a BKK Budapest-bérlettel. Júniusban úszni, kikapcsolódni, lazítani, testi-lelki feltöltődni is lehet vele. Inspirációul épp csak megemlítem, hogy mely ikonikus fürdők és strandok fedezhetők fel kedvezményesen: a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Lukács, a Dandár, a Csillaghegyi, a Paskál, a Pesterzsébeti, a Palatinus, a Római vagy a Pünkösdfürdő.

Tipp: Az árazás minden fürdőben eltérő, mutatom, hogy hol spórolhatod a legtöbbet:

BKK bérlet kedvezmény budapesti fürdők belépő 20 százalék BGYH
Érdekelnek a fürdős témák? Akkor ajánlom figyelmedbe a Fürdők, Gyógyfürdők, illetve a Wellness, Utazás, Élmények csoportokat.

A kedvezmény érvényesítéséhez a kiválasztott jegyek kosárba tétele után, fizetéskor kell megadni a Budapest-bérleted sorszámát kuponkód formájában.  Hol található a bérleten a kuponkód?

  • BKK-nál vásárolt papír alapú bérleted van? A bérlet jobb alsó sarkában található 10 karakteres előlapi sorszámot használhatod kupon kódként.
  • MÁV-START-nál vásároltad a bérleted? Kupon kódod az ár mellett található 17 karakteres sorszám.
  • VOLÁNBUSZ-nál vásároltad a bérleted? Kupon kódod a 10 karakteres bérlet száma, kötőjel nélkül.
  • Okostelefonra vásárolt mobiljegy esetén pedig a 10 karakteres tranzakció azonosítót tudod felhasználni kupon kódként.

Az ajánlat pontos igénybevételi feltételei a BKK oldalán érhetők el. Az ajánlat a 2021. június 1. és 30. között érvényes BKK Budapest-bérletekre vonatkozik. A kedvezményes felnőtt fürdőjegyek június 1. és július 4. között vásárolhatók meg online.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, ha kifejezetten a gyógyfürdők érdekelnek, akkor a Fürdők, gyógyfürdők csoportot Neked találták ki.
Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, köszönöm, ha támogatod, hogy fennmaradjon.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben