Cegléd Budai úti fürdő fejlesztés szauna új medence építkezés

Fejlesztik Cegléden a Budai úti fürdőt: új medence épül, bővül a szaunarészleg (videóval)

by Waterfan

Komoly fejlesztési munkálatok folynak a Budai úti fürdő területén, Cegléd városában – számolt be róla a városi televízió.

Új medence és szaunavilág épül Cegléden

Még 2020-ban született önkormányzati döntés arról, hogy új medencével bővítik a Budai úti Fürdő szabadtéri részlegét. A munkálatokat már megkezdték, sőt a földmunkákkal hamarosan végeznek a szakemberek. A tervek szerint június elejére készül el az új, 10×10 méteres, melegvizes medence, amely a fürdőépület és az úszómedence között fog helyet kapni.

A fejlesztés aktuális helyzetéről a Ceglédi Városi Televízió készített riportot, amely alapján úgy tűnik, hogy jól halad a Budai úti Fürdőben az új medence építése és a szaunarészleg bővítése. A folyamat előrehaladásáról Dr. Csáky András polgármester személyesen is meggyőződött.

“Teljesen ütemterv szerint sikerül haladni a kivitelezőnek, megtörténtek a közműkiváltások, a földmunka, jelenleg a szerelőbeton készül, a tervek szerint a hét további részében a vasalat, a jövő héten pedig a csövezés fog megtörténni.”

– mondta el Szűcs Ádám ügyvezető igazgató

A szaunavilágon 18 éve nem történt korszerűsítés, így igazán időszerűvé vált, hogy felújítsák. A vendégigények megnövekedésével arra a döntésre jutottak, hogy a korábbihoz képest duplájára növelik a szauna méretét, valamint kialakítanak egy 20 négyzetméteres, 20 fő befogadására képes szaunát is. A munkálatok során a vizesblokkot is kibővítik, hogy kényelmesen ki tudja szolgálni a több vendéget is.

Itt lehet és érdemes csatlakozni a Turizmus hírek hitelesen Facebook csoporthoz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben