fürdő Eger strand bezárás vihar

Az Egri Termál- és Strandfürdőben is károkat okozott a vihar, lezárták az élménymedencét

by Kassay Tamás

A péntek éjjeli, szombat hajnali vihar országszerte jelentős károkat okozott, több helyen a fürdők sem úszták meg szárazon a felhőszakadást kíréső extrém széllökéseket. Határozatlan időre be kellett zárni a Csepeli strandot, és Egerből is azt jelentették, hogy a gépészet szenvedett olyan károkat, ami miatt az V-ös számú élménymedencét le kellett zárni.

Sajnálattal értesítjük Kedves Vendégeinket, hogy az V-ös számú felnőtt élménymedence határozatlan ideig zárva tart a mai naptól. A késő esti viharok sajnos jelentős meghibásodásokat okoztak a medence gépházában található elektronikában, amely a medence lezárását indokolta.

– tudatta közleményében az Egri Termál- és Strandfürdő.

A késő esti nagy vihar nem csak az V-ös számú medence gépészetében okozott súlyos károkat, de megrongálta a Bitskey Aladár Uszoda tetőszerkezetét is. A helyszínen a Katasztrófavédelem szakemberei dolgoztak a veszély elhárításán. – írta az Egerinfo.

Bízunk benne, hogy a 10 hónappal ezelőtt megálmodott csodaszép rózsakert továbbra is szépen virágzik. Az egri fürdőben ugyanis tavaly szeptemberben nem kevesebb, mint 100 tő rózsát ültettek el a Wellness-ház előtt, amelyek mostanra már nagyon szépen megnőttek.

Ha érdekel a fürdőzés világa, csatlakozz fürdős csoportunkhoz!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben