éjszakai fürdőzés egri strand

Nagy siker az éjszakai fürdőzés az Egri Strandon

by Kassay Tamás

A nagy sikerre tekintettel folytatódik az éjszakai fürdőzés az egri strandon, jelentették be az Egri Termál- és Strandfürdő sajtótájékoztatóján.

A jövőben a fürdőházba helyezik át a programot, mert ott nagyobb teret kapnak az akusztikus zenei események, amelyek mellett lemezlovasok produkcióit is élvezheti a közönség. Az idei szezon eredményei meghaladták a várakozásokat:

„Több mint 6000 jegyet adtak el csak az éjszakai fürdőzéshez kapcsolódóan, ez azt jelenti, hogy átlagosan 300-an látogatták a napokat. A csúcsnapon ezren voltak

-mondta Mirkóczki Ádám polgármester

Beresnyák Gyula, az Eger Termál Kft. ügyvezető igazgatója jó döntésnek nevezte a programsorozat elindítását, amellyel a hagyományteremtés mellett az volt a céljuk, hogy erősítsék a fürdő négy évszakos működését, a fürdő egész évben nyitva áll és várja a fürdőzőket.

Érdekelnek a gyógyfürdős témák? Ajánlom figyelmedbe a Fürdők, Gyógyfürdők csoportot.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben