Megjelent a Nagy Testvér a Fadd-Dombori strandon

by Kassay Tamás

Szokatlan üzenettel találkozhatnak a strandolók a Fadd-Dombori parton. A kreatív üzenet ugyan nem jelenti azt, hogy kamerákat helyeztek volna el strandon, de jól szimbolizálja, hogy a természet mindent lát és érzékel. Akinek van lelkiismerete, arra bizonyosan hat, és így talán jobban vigyázunk közös értékeinkre.

Fadd-Dombori strand üzenet

Ezúton is gratulálok az ötletgazdának és az alkotóknak, hatalmas!

Amennyiben érdekelnek strandok, fürdők, wellness szállodák, szeretettel vár a Fürdők-Gyógyfürdők Facebook csoportunk.

Fadd-Dombori bemutatása

Fadd-Dombori a faddi Duna-holtág mellett található. A 12 km hosszú Duna-holtág ideális hely a nyugodt pihenéshez. Dombori a vízi sportok kedvelőinek is nagyszerű úti cél. Az üdülőtelepen több jól kiépített strand található. Válogathatunk a tenisz-, foci-, kézilabda-, kosárlabda- és strandröplabda-pályák közül, de a sportbarátok mellett a Holtág a horgászás szerelmeseinek is paradicsomi hely, amely óriásharcsáiról ismert. A faddi és tolnai Duna-holtágak 30 km hosszúságban bejárhatók, hosszabb kajak és kenu túrákra is alkalmasak.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben