Gyula Valentin nap program

Gyulán Valentin napi programokkal várják a párokat – gyertyafényes tárlatvezetés, játék, exkluzív vacsora a repertoárban

by Kassay Tamás

Februárban több Valentin naphoz kapcsolódó programot is kínálnak Gyulán. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a fürdővárosba több látogató érkezik februárban Valentin nap alkalmával, ezért a gyulai kiállítóhelyek ehhez kapcsolódóan játékot szerveznek.

Nem csak Valentin napra, hanem az azt megelőző és az azt követő hétvégére is játékra hívják a párokat.

A megtalált jeleket összepárosítva egy megfejtést kapnak a játékos kedvű párok, amelynek felmutatásáért forró csokival látják őket vendégül.

Február 14-én Valentin-napi vacsorával készülnek az Almásy-kastély Stefánia-szárnyában. Ezzel az a céljuk, hogy olyan élményt nyújtsanak a pároknak, amit évek múlva is emlegetnek majd.

A vacsorát kiegészíti majd egy gyertyafényes tárlatvezetés. A főúri hétköznapokról, az arisztokrácia szerelmi életéről szól majd tematikusan ez a gyertyafényes tárlatvezetés. […] Legyezőnyelv oktatással is készülünk azoknak, akik hozzánk érkeznek, rövid pálinkakóstoló is kiegészíti majd ezt az exkluzív vacsorát

– mondta Fábián Tamás a Gyula TV-nek

Február 19-én szív formájú habcsók készítésére lesz lehetőség az Almásy-kastély  Látogatóközpontban, amelynek parkjában egy idézeteket tartalmazó szívet is felállítanak. Valentin nap alkalmával a Gyulai Vár is tartogat meglepetés programok a szerelmesnek.

Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának precíz híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport, ha fürdőket szereted, akkor a Gyógyfürdős csoport. Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben