A Gyulai Várfürdő ősztől fejlesztésekbe kezd

by Kassay Tamás

A nyári szezon végeztével már látható, hogy a 2023-as év jól indult a vendégforgalmat tekintve a Gyulai Várfürdőben. Januártól április végéig kiemelkedő időszakot zártak, viszont a május és a június nagyon gyengének bizonyult. Ősztől megkezdődnek a fejlesztések, karbantartási munkálatok, és többször találkozhatunk majd a fürdővel az online térben is. A cikkben gyors körképet adunk Gyuláról!

Kun Miklós a Gyulai Várfürdő igazgatója elmondta, hogy sok projekt fut jelenleg a fürdőben. Ezúttal nem a szolgáltatási élmény fokozására, hanem a hatékony működésre fókuszálnak a fejlesztésekkel. Az egyik ezek közül a dögönyözős medence teljes felújítása volt.

Szeretettel vár a fürdős, strandolós csoportunk!

Ősszel fejlesztések, karbantartások kezdődnek a Gyulai várfürdőben

Az őszi fejlesztések között szerepel még többek között a kőhíd felújítása, valamint a 4-es kút vizének bevezetése. Ez már beért a fürdőbe, most ott egy hőközpontot alakítanak ki, hogy ősztől a vízzel fűteni is tudják a versenyuszodát. Az utóbbi esetében a sátorhúzás szeptember elejére van beütemezve. Utána először még gázzal fogják fűteni a levegőt és a vizet. Amint elkészül a hőközpont, akkor átállnak a termálra. A tavalyi évvel szemben nem az Aquapalotában és a Lovardában, hanem újra a 25, valamint az 50 méteres medencében lesz az óvodai, az iskolai, valamint az egyesületi úszásoktatás.

Gyula erősít az online marketingben

Kun Miklós kiemelte, a Gyulai Várfürdőhöz hasonlóan a legtöbb fürdő marketing tevékenysége átkerült az online térbe. Két célcsoportot céloznak meg, a családosokat, valamint az idősebb generációt. A marketingnek nemcsak az online tér, hanem a rendezvényszervezés és a vendégélmény biztosítása is a feladata. A nyár folyamán többek között hétvégi discoval, bábszínházzal, erőemelő versennyel várták az érdeklődőket.

Spabook részről ajánljuk a Gyulai várfürdő figyelmébe Magyarország legnagyobb publikus gyógyfürdős csoportját, amely kiemelkedő engagement rate-et biztosít, érdemes benne megjelenni.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben