Hunka Erika Aquaréna igazgató Mogyoród csúszdapark ügyvezető

Az Aquaréna Mogyoród új ügyvezető igazgatója 2022-től: Hunka Erika

by Kassay Tamás

Hunka Erika váltja Költő Magdolnát 2022 január 1-től az Aquaréna Kft. élén. A szakember korábban a BGYH kötelékében dolgozott, ahonnan kilépve tavaly júniustól már a mogyoródi Aquaréna parkigazgatójaként tevékenykedett. Vajon az új ügyvezető igazgatóval együtt újdonságok is érkeznek az Aquarénába?

Hunka Erika lett a Mogyoródi Aquaréna ügyvezető igazgatója

Az Aquaréna csúszdapark méltán népszerű, unikális hely, Magyarországon nincsen hasonló vízi élménypark. A Hungaroring melletti domboldalba épített csúszdák rendszeresen feltűnnek a világszerte milliók által követett Forma-1-es közvetítésekben, így a helyről nyugodtan mondhatjuk, hogy az országimázs egyik évtizedes, stabil eleme. A csúszdapark sorsa tehát mindannyiunk számára fontos.

Hunka Erika Aquaréna igazgató Mogyoród csúszdapark ügyvezető

Hunka Erika tapasztalt szakember a fürdők világában, életrajzát olvasva évtizedes tapasztalat tükröződik. Végzettségét tekintve azt találjuk, hogy folyamatosan képzi magát: a Széchenyi István Egyetem (2011–2012), Gépészmérnöki karán szerzett Fürdővezető szakmenedzser képzést, előtte a Budapesti Gazdasági Főiskolán (2006-2008) Idegenforgalmi – vendéglátó szakmenedzserként diplomázott és megszerezte az International Wellness Institute (2005–2006) Wellness & Spa manager minősítését is amellett, hogy épületgépész technikus, építőipari árkalkulátor és árszakértő képzettséggel is rendelkezik.

A legendás Lepence Strandon ismerkedett meg a fürdők világával, majd 2004 – 2012 között a Thermal Hotel Viselgrád**** wellness-spa- gyógyászati menedzsere, ahonnan egy távolabbi ugrással Hajdúnánásra került, ahol 2012 – 2016 között a Hajdúnásási Gyógyfürdő fürdővezetője lett. Vezetése alatt a hajdúnánási lett a megye második legnagyobb fürdője Hajdúszoboszló után, valamint új szolgáltatásként 24 szobás vendégházat is építettek. Eközben 2014-2015-ben az Aquaworld Guset Relation menedzsere volt. Korábban a Magyar Fürdőszövetség főtitkára, napjainkban a Szolgáltatás szakbizottság és a Minősítő szakbizottság tagja.

2016. februárjától – 2021. júniusáig a Budapest Hévizei és Gyógyfürdői (BGYH) Zrt.-nél dolgozott a Csillaghegyi fürdő fürdővezetőjeként, végül szolgáltatási és termékfejlesztési osztályvezetőként búcsúzott a társaságtól. A Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő híres arról, hogy gyerekbarát, rengeteg családi programnak ad otthont. Emellett szauna esteket is rendeznek, e népszerű program piaci bevezetése Erika vezetése alatt valósult meg.

Bár 2021. január 1-től nyugdíjas, 2021 nyarán mégis elvállalta az Aquaréna létesítményvezetői feladatainak ellátását. Ügyvezető igazgatói kinevezésével kapcsolatban így nyilatkozott a Spabooknak:

„A társaság tulajdonosának gyermekkori álma valósult meg az Aquaréna Vízi Szórakoztatópark megépítésével 2003-ban. Elsődleges feladatomként a park működésének optimalizálását tűztem ki: szolgáltatás bővítés, kemping forgalmának fellendítése, és innováció.”

Az online értékelések alapján a vendégek jó véleménnyel vannak a csúszdaparkról. Biztos vagyok benne, hogy Hunka Erika vezetésével még tovább fog emelkedni a vendégelégedettség. Fürdőrajongóként ezúton kívánok nagyon sok sikert a jövőbeli célok megvalósításához!

Érdekelnek a gyógyfürdős témák? Ajánlom figyelmedbe a Fürdők, Gyógyfürdők csoportot.
Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben