Budapest bonbon Széchenyi fürdő kertmozi Rudas fürdő éjszakai fürdőzés

Ingyenes kertmozi a Széchenyi fürdőben, éjszakai fürdőzés a Rudasban a Budapest BonBon keretein belül

by admin

A Budapest BonBon ismét ingyenes kulturális programokat rendez a fővárosban. A Spabook olvasói számára érdekes programnak ígérkezik a Széchenyi fürdő vasárnap este 8 órától induló kertmozija.

„Péntektől vasárnapig a főváros minden kerületének egy-egy olyan helyszínén találhatunk váratlan és izgalmas meglepetéseket, amelyek ugyan kedvelt találkozási pontok, klasszikusan mégsem számítanak koncerthelyszínnek. A nyár utolsó hétvégi pillanatait tölthetjük akár egy hűvös barlang mélyén, miközben klasszikus zene szól, vagy mozizhatunk egy történelmi fürdőben, de hallgathatunk zenét egy 22. kerületi pincészetben is, amíg finom borokat kóstolunk.

A Budapest BonBonnal segít abban, hogy a budapesti lakosság jobban felfedezhesse a saját lakókörnyezetének sokszínűségét, látnivalóit, egyúttal ösztönöz arra, hogy távolabbi kerületek kulturális kínálatából is szemezgessenek az érdeklődők.

23 különleges programmal készülünk, amelyek célja közelebb hozni a kultúrát és a kerületek lakóit egymáshoz, illetve megismertetni a valamivel távolabbi, netán a Duna túlpartján lévő kerületeket és azok szépségeit, zegzugait a városlakókkal”

– olvasható a Budapest BonBon ajánlójában

A Rudas fürdőben ismét lesz éjszakai fürdőzés, ami fürdőrajongók számára mindig nagy élmény, most is érdemes ellátogatni.

A programokról a rendezvény oldalán lehet további részleteket megtudni. A programsorozat a Budapest Brand Zrt. és a kerületi helyszínek összefogásával valósul meg immár második alkalommal.

Érdekelnek a gyógyfürdős témák? Akkor ajánlom figyelmedbe a Fürdők, Gyógyfürdők csoportot.
Ha a turizmushoz kapcsolódó hiteles híreket is szívesen olvasod, akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben