Kecskeméti fürdő gyógyászat újranyitás január 4 fürdőgyógyászat masszázs

A Kecskeméti Fürdő Gyógyászati és Wellness részlege továbbra is nyitva tart – így lehetséges

by Waterfan

A Kormány 104/2021. (III. 5.) rendelete, amely a mai naptól rengeteg üzlet és szolgáltatás működését korlátozza, lehetővé teszi a közfinanszírozott egészségügyi szolgáltatások és a magánegészségügyi szolgáltatások biztosítását. Ennek értelmében a Kecskeméti Fürdő Gyógyászati és Wellness részlege a továbbiakban is nyitva tart.

A fürdőgyógyászati kezelések a következő 2 hetes időszakban, a szigorúbb lezárások idején is zavartalanul folytatódhatnak – kivéve a gyógyvizes medence használatát. A korábban megkezdettek mellett új kezelések is felvehetők. A wellness kezelések, így masszázsok, száraz és vízi gyógytorna, denevérpad, kinezio terápia, és iszapkezelés szintén igénybe vehetők.

A Kecskeméti Fürdő továbbra is kéri vendégeit, hogy a kezelésekre előzetesen jelentkezzenek be, és fokozottan ügyeljenek a járványügyi előírások betartására, különös tekintettel a maszkviselésre, kézfertőtlenítésre, valamint a távolságtartásra.

Mint arról korábban hírt adtam, a Kecskeméti Fürdő január óta fogadta vendégeit a gyógyászati részlegen:

Arról senki ne feledkezzen el, hogy március 15-én, hétfőn nemzeti ünnep van, tehát aznap a Gyógyászati és Wellness részleg zárva fog tartani. A többi napon a nyitvatartás változatlan, 10-18 óra között várják a vendégeket.

A Kecskeméti Fürdő Gyógyászati részlegének elérhetőségei:
06-76/500-325, [email protected]

A néhány nappal ezelőtti országos félretájékoztatás után új kezdeményezés indult el, hogy a turizmus témaköréhez kapcsolódó hírekben elkerülhessék az olvasók a fals információkat. Elindult egy Facebook csoport és egy hírgyűjtő oldal is, amin kizárólag ellenőrzött forrásból, hozzáértő által ellenőrzött hírek kapnak helyet.

Itt lehet és érdemes csatlakozni a Turizmus hírek hitelesen csoporthoz.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook
forrás: hiros.hu
Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további pontos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben