Idén már nem nyit ki ez a fürdő (videóval)

by admin

A 2021-es szezon sok kihívás elé állít mindenkit, különösen a turizmus területén. A fürdők is megsínylették a kialakult helyzetet, ennek esett most áldozatául a Letenye Termálfürdő.

Farkas Szilárd, Letenye polgármestere azt mondta a Letenye Média oldalának, hogy az önkormányzat önként vállalt feladatait át kellett gondolniuk a 2021-es évre vonatkozóan. Ezek közé tartozik például a letenyei fürdő és a hozzá kapcsolódó kemping idei megnyitása és üzemeltetése is.

Mivel a strandfürdő szezonálisan üzemel, a számítások alapján a döntés meghozatalának pillanatában deficites lett volna a működtetése, ugyanis június elején, a még hatályos szabályozás védettségi igazolványhoz köti a belépést

– mondta a városvezető

A tavalyi évben hasonló volt a helyzet, így most zsinórban 2 szezon marad ki az egyébként alapból csak szezonálisan, nyáron működő strandfürdő életéből.

A Letenye Termálfürdő és Kemping videón

A létesítmény utoljára 2019-ben volt nyitva, akkor készítették róla az alábbi videót:

Érdekel a fürdők világa? Akkor Neked szól a Fürdők, gyógyfürdők csoport, és feliratkozhatsz hírlevelünkre is. Ha wellness témákról is szívesen olvasol, akkor ajánlom figyelmedbe a Wellness csoportot. (címlap fotó: Letenye fürdő FB oldala)

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben