Palatinus strandparty 2023 programok

A Palatinus strandpartyval indítja a nyári szezont június 24-én

by Kassay Tamás

Bár a tavasz a nagy érdeklődés ellenére szinte elmaradt, a nyár meg még nem igazán indult be, a Palatinus bedurrantja a jó időt és a nyári szezont Budapest leghíresebb strandján a már hagyománnyá vált Strandpartyval.

Nyárindító strandparty a Palatinus strandon június 24-én

2023-ban sem maradhat el a nagysikerű szezonnyitó STRANDPARTY! Június 24-én, vár a Pala, ahol családi- és gyermekprogramok, akrobatikus sportbemutatók és DJ-k gondoskodnak a strandolós, vidám hangulatról a nap egészében, reggeltől estig.

Palatinus strand nyitás újranyit Budapest fürdő
Csatlakozz Fürdős csoportunkhoz, katt ide!

Palatinus Strandparty 2023 programok

  • 10:00-17:00 Gyerekprogramok a Club Aloha közreműködésében
  • 14:00-16:30 Látványos cheerleader bemutató
  • 11:00-17:00 Slackline: Tedd próbára az egyensúlyérzéked szárazon és vízen!
  • 11:10-17:00 Airtrack park akrobatikus bemutatók légszőnyegen
    Ugorj a felhők felé és próbáld ki milyen szárnyalni!
  • 17:00-21:00 DJ set

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Ne maradj otthon! – üzeni a Palatinus fürdő mindannyiunknak és úgy gondolom, hogy érdemes megfogadni a tanácsukat.

Arról sajnos eddig nem érkezett hír, hogy a strand törzsvendége, Karcsi a gólya megérkezett-e már és tiszteletét teszi-e a megnyitón. Bízzunk benne, hogy idén is együtt strandolhatunk a legendás gólyával, amely egyszerűen imádja a Palatinus hatalmas, zöld udvarát.

A strand közel 8 hektáros füves területen helyezkedik el, ahol az árnyékot több száz fa biztosítja. Folyamatosan telepítenek újabb fákat, a legyakoribb  fajták a hárs, a juhar, az ostorfa és a nyár.

A fák mellett minden évben több ezer egynyári virágot ültetnek ki, így bármerre néz a strandoló, mindenhol élettel teli pompás virág-költeményekkel találkozhat.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben