Változás a Rudas fürdőben április 1-től

by Kassay Tamás

A Rudas Fürdő mind a belföldi mind a külföldi vendégek körében népszerű, különösen az éjszakai fürdőzés péntek és szombat esténként. A belépőket eddig online és a helyszínen is meg lehetett váltani, viszont ebben most változás történik.

Április 1-től az éjszakai fürdőzésre csak online jegy vásárlása lehetséges.

Több alkalommal jártam már ott éjszakai fürdőzésen és a nyitás időpontjában rendszeresen alakultak ki komolyabb sorok az előtérben, annak ellenére, hogy eddig is meg lehetett venni online a belépőket. Ezután sokkal kényelmesebb lesz a bejutás, hiszen mindenkinek ott lesz a telefonján a QR kódos belépő.

Fontos: nem előírás az elővétel. Utolsó pillanatban, spontán is dönthetünk úgy, hogy szeretnénk kellemesen tölteni az időnket a meleg vízben, gyönyörködve Budapest panorámájában, csak annyi változik, hogy a mobiltelefonunkról kell megvenni a jegyet érkezés előtt.

Rudas fürdő online jegyvásárlás ezen a linken lehetséges.

Rudas fürdő éjszakai fürdőzés online jegyvásárlás

Érdekelnek a fürdős és wellness hírek? Akkor gyógyfürdős csoportunk Neked szól! Élménybeszámolók mellett szakmai háttérről is találsz infókat, valamint eseményekről is értesülhetsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben