Strandok éjszakája 2022 Fürdőszövetség

Strandok éjszakája 2022 júliusában – újratöltve!

by Kassay Tamás

A Strandok Éjszakája 2022-ben immáron XIII. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Fürdőszövetség szervezésében. Ahogy már megszokhattuk, idén is színes programokkal, különböző kedvezményekkel, sok helyen szaunafelöntésekkel, illetve éjszakai fürdőzéssel várják majd a vendégeket. Érdemes lehet a környék több fürdőjét is meglátogatni napon belül.

Strandok éjszakája 2022. július 30. (szombat)

A fürdők, ahogy korábban is, idén is teljesen szabadon szervezhetnek helyi programokat és biztosíthatnak a vendégeknek kedvezményt. Jelenleg még nem végleges a résztvevő fürdők listája, hiszen az még közel egy hónapig, július 15-ig bővülhet. Ezután a Spabook oldalain majd be is számolok a végleges listáról és a pontos programokról, kedvezményekről is, érdemes eltenni a kedvencek közé az oldalt és majd visszalátogatni ide.

A Fürdőszövetség kéri a fürdők képviselőit, hogy amennyiben a létesítményük csatlakozni kíván a Strandok Éjszakája programhoz, töltse ki az alábbi linkről elérhető szándéknyilatkozatot és juttassa el az [email protected] e-mail címre.

Strandok Éjszakája_csatlakozási szándéknyilatkozat_2022

A csatlakozó fürdők listáját a Magyar Fürdőszövetség honlapján is figyelemmel lehet majd követni.

Strandok éjszakája_2022_07_30_résztvevők és programok

Kedves Olvasóim pedig megtekinthetnek egy rövid beszámolót arról, hogy milyen volt az eseménysorozat a korábbi évben:

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben