Tiszafüred új strand csúszdapark főépület

Új strand és csúszdapark épül Tiszafüred városában

by Kassay Tamás

Tiszafüred polgármestere, Ujvári Imre a Facebook-oldalán jelentette be a településen épülő strand első látványterveit- szúrta ki a Travelo. A tiszafüredi fürdőfejlesztés a teljes, 2,5 hektáros zöldfelület megújítását, új medencék építését, egy csúszdapark létrehozását, egy spray park – magyarul vizes játszótér, valamint egy 3 szintes, összesen 6600 négyzetméteres fürdőépület megépítését foglalja magában.

A látványos és modern megjelenésű épületben a medencék és a kiszolgáló terek mellett szaunavilág, masszázshelyiségek és egy étterem is helyet kap.

Az egyedi tervezésű, impozáns épület büszke ékköve lehet városunknak.

írta Újvári Imre, Tiszafüred polgásmestere
Tiszafüred új strand csúszdapark főépület

Tiszafüred dinamikusan fejlődik, aki járt arra, láthatta, hogy megújult az egész belváros, új piaccsarnok és korszerű egészségügyi központ létesült és a Tisza-tó legnagyobb játszóterét is átadták. Idén júniusban pedig megnyitották Tisza-tó egyik legszebb fekvésű, megújult szabadstrandját, új főépülettel, kulturált vizesblokkokkal, strandfoci pályával.

Érdekelnek a gyógyfürdős témák? Ajánlom figyelmedbe a Fürdők, Gyógyfürdők csoportot.
Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben