Újabb fürdő nyitja meg medencéit – Szombaton nyit a Parkfürdő

by admin

Június 12-én, szombat reggel 9-kor újranyitja medencéit a sóstói Parkfürdő is, így teljessé válik a nyíregyházi fürdőkínálat. A nyíregyházi fürdő számára jó hír, hogy nemrég Szlovákia és Magyarország kétoldalú megállapodást kötött, így már várhatják és fogadhatják a szlovák vendégeket is. Változatlan áron,  megszépült környezetben fogadják mindazokat a vendégeket, akik a rendelet értelmében védettségi igazolvánnyal rendelkeznek.

Érdekel a fürdők világa? Akkor Neked szól a Fürdők, gyógyfürdők csoport.

Nyíregyházán már nyitva van a Tófürdő, a Júlia, az Élmény-, illetve a Parkfürdő 50 méteres medencéje, szombattól pedig a többi egység is csatlakozik hozzájuk és várja a fürdőzni vágyó vendégeket. Az időjárás is ezúttal úgy tűnik, kegyes lesz hozzánk. A nyíregyházi Parkfürdő nyitásáról a vezérigazgató adott interjút a helyi Híradónak:

„Hála Istennek, Nyíregyházán sok fürdő van, úgyhogy minden hétre jut egy fürdőnyitás. Hétvégén megnyit a Parkfürdő is, az Aquarius Élmény – és Parkfürdő most már teljes egészében látogatható lesz. Amivel kedveskedünk – általában mindig a Gyermeknap környékére szoktuk időzíteni ezt a nyitást  – úgyhogy nálunk most hétvégén is Gyereknap lesz. Szombaton és vasárnap minden 10 év alatti gyerek ingyen látogathatja az Élmény – és Parkfürdőt. A szülőktől csak annyit kérünk, hogy a gyerek lakcímkártyáját hozzák magukkal, mert az alapján tudják igazolni a gyerek életkorát. Lényegében a szezonban jelenleg ugyanazok a szabályok érvényesek a Parkfürdőre is, mint az Aquarius Élményfürdőre.”-tájékoztatott Dr. Podlovics Roland, a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója.

„Természetesen a szokásos karbantartási munkákat elvégeztük. Elég nagy medencéket kezelünk, nyilvánvalóan itt a medence csempeburkolatok javítását, a fugázásokat elvégeztük. Ami fontosabb, hogy  a gyermekmedence környezetében a régi Robinson-sétány átalakult, most egy akvárium várja a gyerekeket kis játszótérrel. Igyekeztünk minél nagyobb napozófelületeket kialakítani.  A szülők érthető igénye, hogy minél közelebb tudjanak lenni a medencéhez, felügyelni tudják a gyermeküket.” – mondta a fürdő vezérigazgatója.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, ha kifejezetten a gyógyfürdők érdekelnek, akkor a Fürdők, gyógyfürdők csoportot Neked találták ki.
Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, és módodban áll, köszönöm, ha támogatod, hogy fennmaradjon.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben