Újranyit a Barlangfürdő, részlegesen bezár az Ellipsum

by Kassay Tamás
ujranyit-barlangfurdo-karbantartas-bezar-ellipsum

Az éves karbantartási munkák befejezését követően február 1-jétől újra fürödhetünk az európai hírű Miskolctapolca Barlangfürdő medencéiben. Az Ellipsum Strand szintén továbbra is nyitva lesz, az Ellipsum élményfürdőben viszont most következik a karbantartás, lássuk a részleteket!

A Barlangfürdő újranyit, vége a szárazlábas túráknak

A Barlangfürdő minden évben bezár néhány napra, hogy minden szükséges állapotfelmérést, dokumentációt és állagmegóvó munkát el tudjanak végezni a szakemberek. Idén is telt házzal futottak az úgynevezett szárazlábas túrák, mert bár víz nincsen ilyenkor a barlang járataiban, vezetett túra keretében fogad vendégeket. Ilyenkor be lehet menni olyan járatokba is, amelyek normál üzem idején le vannak zárva.

ujranyit-barlangfurdo-karbantartas-bezar-ellipsum
Ha szereted a fürdőket, vár a Fürdők, gyógyfürdők csoport! Forrás: Miskolci Fürdők

Az Ellipsum Élményfürdő karbantartási munkálatai is megkezdődnek

2022. február 1-től karbantartási időszak kezdődik az Ellipsum Élményfürdőben, amely során az eddigi üzemeltetés alatt feltárt, garanciális hibák teljes körű kijavítására is sor kerül.️ A karbantartás az Ellipsum Strandfürdőt (korábban Miskolctapolcai Strandfürdő) nem érinti, az ott található wellness/fitness részleg és szaunavilág, valamint a Barlangfürdő is teljes szolgáltatáspalettával várja a fürdőzni és pihenni vágyókat ez idő alatt is Miskolctapolcán.

A munkálatok megkezdése előtt ezen a héten szombaton még egy éjszakai fürdőzésre várják a vendégeket az élményfürdőbe. Részletek a Facebook eseményben.

A fürdő tájékoztatása szerint a nagyobb volumenű munkák elvégzése az Ellipsumban sem oldható meg a nyitvatartás mellett, ezért az élményfürdő – a kivitelezővel történt egyeztetések alapján – várhatóan néhány hét múlva nyithat meg újra a fürdőzni vágyók előtt.

Az előre megvásárolt – élményfürdőbe szóló – ajándékutalványok, illetve a kiadott kedvezménykuponok felhasználási idejét meghosszabbítják a zárva tartás időtartamával. A karbantartást követő nyitás pontos időpontjáról – a munkálatok függvényében – amilyen hamar lehetséges, értesíteni fogják a Spabook-ot, én pedig a kedves Olvasókat.

Érdekel a fürdők világa? Akkor Neked szól a Fürdők, gyógyfürdők csoport, és feliratkozhatsz hírlevelünkre is. Ha a turizmus hírekről is szívesen olvasol, akkor ajánlom figyelmedbe a Turizmus hírek csoportot.