A Danubius Hotels vezetésében kinevezésekkel indul 2023

by Kassay Tamás

2023 január 1-jétől változások történtek a Danubius Hotels Zrt. értékesítési szervezetében. Hegedüs Hajnalka, a Radisson Blu Béke Hotel és a Danubius Hotel Helia klaszterének korábbi értékesítési igazgatója a Hilton Budapest Commercial Director pozícióját tölti be, míg korábbi feladatkörét Márkus Csaba, a Hilton Budapest egykori értékesítési igazgatója veszi át.

2023. január elsejétől Liptai Judit Központi értékesítési és marketing igazgató, a szállodavállalat felsővezetésének tagja Hegedüs Hajnalkát nevezte ki a Hilton Budapest Commercial Director pozíciójára. Dombi Patrícia, korábbi Commercial Director január elsejével közös megegyezéssel távozott a vállalattól.

Hegedüs Hajnalka Danubius Hotels sales

Hegedüs Hajnalka a Budapesti Gazdasági Egyetem Turizmus és Hotel Menedzsment, majd a Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok szakán végzett. Tanulmányai alatt Németországban és az Egyesült Államokban is szerzett tapasztalatot. Külföldi szakmai tapasztalatait és szemléletét 2001-től, gyakornokként kezdve hasznosította a Danubius Hotelsnél. A ranglétrát végigjárva a Danubius Hotel Heliában, a Danubius Hotel Hungariában, a Danubius Hotel Flamencoban, a Radisson Blu Békében és a Hilton Budapestben szerzett értékesítési és vezetői tapasztalatokat, ez elmúlt két évben pedig a Radisson Blu Béke Hotel és a Danubius Hotel Helia szállodák értékesítési igazgatójaként dolgozott. Hajnalka értékesítési vezetőként csapatában, az emberi kapcsolatok erejében hisz és voksát a bizalom mellett teszi le új pozíciójában is – abban a szállodában, ahova nagy örömmel tér vissza 14 év után.

Feladatait Márkus Csaba, a Hilton Budapest korábbi értékesítési igazgatója veszi át. Csaba 2008-ban csatlakozott először a szállodalánchoz, ahol 2014 óta töltötte be ezt a pozíciót. A szakember a Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikumban, majd a Budapesti Gazdasági Egyetemen szerzett végzettséget Turizmus-Vendéglátás szakon. Csaba a Hilton felújításában szerzett tapasztalata, ötcsillagos piaci ismerete és szaktudása a Danubius Hotel Helia és az idén 110 éves Radisson Blu Béke hírnevének öregbítésében is a hotellánc segítségére lesz.  2022 novemberében kezdődött el a Helia egyes épületszárnyainak megújítása, hogy a mai igényeket teljességgel kielégítő környezetben pihenhessenek a vendégek. A Radisson Blu Béke Hotelben tavaly befejeződött a szálloda évek óta tartó, teljeskörű felújítása, a hotel június óta piacvezető pozícióba került.

Márkus Csaba Danubius Hotels Sales

 „Két, már hosszú idő óta a Danubius kötelékébe tartozó kitűnő szakember fogja irányítani a három szálloda értékesítését és annak csapatait. Elhivatottságuk, lojalitásuk és szakmai kvalitásaik biztosítanak arról, hogy szállodáink értékesítése a megfelelő kezekben lesz.

– mondta el Liptai Judit, a Danubius Hotels Központi értékesítési és marketing igazgatója.

Elérhetőségeik:

Hegedüs Hajnalka, Commercial Director, Hilton Budapest
Email: [email protected]
Mobil: +36 70 501 8753

Márkus Csaba, Értékesítési igazgató, Radisson Blu Béke Hotel és Danubius Hotel Helia
Email: [email protected]
Mobil: +36 30 937 7787

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben