Hotel and More Group portfoliója bővült

Négy vidéki szállodával bővült a Hotel & More Group portfóliója

by Kassay Tamás

A Hotel & More Group kínálata 4 belföldi szállodával bővült, így már 20 belföldi, 5 székelyföldi, egy szlovén és egy horvát szálláshellyel rendelkeznek – közölte Klemm Balázs, a cégcsoport vezérigazgatója az MTI-vel.

Az MTI-nek a cég vezérigazgatója elmondta, hogy a csoport 2021-es nettó árbevétele 3,2 milliárd forint volt, idén – az évközben csatlakozó szállodák forgalmát is figyelembe véve –  várhatóan eléri a nettó 4,85 milliárdot.

A bővítéssel már az alábbi szállodák is a Hotel & More Group portfóliójába tartoznak:

  • 4 csillag superior besorolású siófoki Residence Hotel Balaton
  • 4 csillagos ráckevei Duna Relax Hotel
  • Oxigén Family Hotel Noszvaj
  • Tündérkert Hotel Noszvaj.

A 4 hotel mindegyike az egyéni utazók, illetve a rendezvényturizmus szempontjából is vonzó adottságokkal rendelkezik.

Klemm Balázs kifejtette: az energiaárak emelkedése a cégcsoportot éppúgy érintik, mint minden más vállalkozást, minden egységükben folyamatosan megvizsgálják a korszerű energiaforrásokra való áttérés lehetőségét, ugyanakkor nem terveznek szállodabezárást. Az energiahatékony működés érdekében a kevésbé kihasznált időszakokban korlátozzák a wellness nyitva tartást, a foglaltság függvényében pedig átmenetileg lezárnak szárnyakat, miközben előnyben részesítik a klímával való fűtést.

A költségérzékeny működést a fentieken túl a Hotel & More Group saját fejlesztésű foglalási rendszere, illetve a saját fejlesztésű mobil applikációja, valamint a Hotel & More Partnerprogram és Hotel & More Hűségprogram is segíti.

Tavaly 235 munkavállalóval működtette szállodáit a cégcsoport, 2022-ben pedig az év során csatlakozó egységek révén 323-ra emelkedett a foglalkoztatottak száma. Az igazgató elmondta: 2023-ban átlagosan 65 százalékos kihasználtságra számítanak a szállodáikban.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben