Hunguest Bük: új szálloda két régiből

by Kassay Tamás
Hunguest Bük

A Hunguest Hotels szállodafejlesztési programjának keretében az egykori Hunguest Hotel Répce teljes körűen megújult, és a jövőben magasabb színvonalú szolgáltatást nyújt. A Hunguest Bük augusztus 29-én nyitja meg szobáit a vendégek előtt.

Régi ismerős új köntösben – augusztus 29-én nyit a Hunguest Bük

A bükfürdői Hunguest szálloda, a Hunguest Hotel Répce Gold és a Hunguest Hotel Répce 1 parkon belül, de 2 egységként üzemelt. Bár már korábban is igyekeztek kihasználni a közös működésből eredő szinergiákat, azonban a minőségbeli különbség miatt ez nem működhetett minden téren – egészen mostanáig. A Hunguest fejlesztési programjának keretében az egykori Hunguest Hotel Répce teljesen megújult, így magasabb színvonalú szolgáltatással várja majd a vendégeket és augusztus 29-től egyetlen szállodaként jelenik meg a piacon:

Hunguest Bük

A korábbi 2 szálloda helyett 1 egységként, de továbbra is 2 épületben üzemel, hasonlóan magas színvonalú szobákkal.

Mi változott az egykori Hunguest Hotel Répce épületében?

Teljes átalakítás és felújítás történt, megújult szobák, modernizált belső terek, korszerű és közkedvelt szolgáltatások, fitneszterem és játszószoba várják a vendégeket. 7 emeleten 171 szoba különböző méretben és kényelmi szinttel foglalható. Választhatunk a klasszikustól a de luxe szobákon át a prémium lakosztályokig igényeinknek és persze pénztárcánknak megfelelően.

Bükfürdő Thermal&Spa: wellness szolgáltatások közvetlen átjárással

A Bükfürdő Thermal&Spa és az egykori Répce Gold épület wellness részlege áll biztosítja az egészség és a wellness élmények széles tárházát. A megújult épületben helyet kapott egy fitneszterem, valamint szauna galéria finn és infraszaunákkal, gőzkabinnal és napozóterasszal.

Új gyermekjátszó a Hunguest Bükben

Bükfürdő egyre népszerűbb a gyermekkel érkező családok körében, erre reagálva új gyermekjátszót is kialakítottak, ahol animátorok tartanak különféle programokat és játékokat a kicsik számára.

A Hunguest Bük új szobáiban egy 12 év alatti gyermek elhelyezése lehetséges, ezen kívül igény szerint variálható családi szobák (egyszerre max. 4 szoba nyitható egybe) szolgálják a több gyermekkel érkező családok kényelmét.

A Hunguest Bük szolgáltatásai

Hunguest Bük

A szálloda honlapja szerint a vendégek mind a nyugati, mind a keleti szárny szolgáltatásait igénybe vehetik, amely az alábbi táblázat szerint alakul az épülettől függően.

 Nyugati szárny
(egykori Hunguest Hotel Répce Gold)
Keleti szárny
(egykori Hunguest Hotel Répce)
 
Bejáratigen, Európa út felőligen, Termál körút felől** a fürdő főbejárata előtti tér felújítása miatt
őszig egy csak a szálloda parkolójából közelíthető meg, használja ezt a GPS koordinátát az útvonal megtervezésekor
Recepcióigenigen 
SzobákStandard kétágyas
Standard kétágyas pótágyazható
Standard kétágyas összenyitható
Családi szoba
Standard kétágyas akadálymentes
Apartman
Elnöki lakosztály
Prémium kétágyas
Prémium kétágyas összenyitható
Prémium kétágyas akadálymentes
Deluxe kétágyas
Lakosztály
Junior suite
Klasszik kétágyas (lift nélkül)
Érkezéskor a megrendelt
szobatípusnak megfelelő
bejáratot érdemes választani.
Bárigenigen 
Étteremigenigen 
Wellnessmedence, masszázsfitneszterem, szaunák 
Közvetlen fürdőkapcsolatigenigen 
Játszószoba gyerekeknekigenigen 
Ajándékboltigennem 
Fodrászatigennem 
Masszázsigennem 
Kozmetika, pedikűrigennem 
Parkolóigenigen 

Ha érdekel a belföldi turizmus, a szállodaipari szakmai hírek, akkor vár szerettel az Utazás Hírek csoport, hiteles információkkal.
Ha wellness élmények érdekelnek, akkor a Wellness csoportban is találhatsz érdekességeket, a termálvíz rajongók számára pedig egy egész Gyógyfürdős csoport kínál máshol nem látható érdekességeket.