Új négycsillagos szálloda nyílt Magyarországon

by Kassay Tamás

A négycsillagos hotel nettó 4,5 milliárd forintos beruházásból valósult meg, amelyet a Biancoop Zrt. saját erőből finanszírozott. A vállalat tulajdonában álló Flow Hotel és Konferenciaközpont építtetője Birizdó Imre és családja.

Az inárcsi Flow Hotel és Konferenciaközpont 88 szobával várja a vendégeket

Flow Hotel és Konferenciaközpont 4 csillagos szállodaként 200 ember számára nyújt szálláslehetőséget, konferenciaterme 300 fő befogadására alkalmas. A hotel Inárcson, az M5-ös autópálya mellett található. A szálloda nem wellness hotel, bár van 2 darab finn szaunája és 2 darab jacuzzija is.

Inárcs Flow Hotel Konferenciaközpont
Fotó: MTI/Illyés Tibor, A turizmus inspiráló, részben szakmai híreivel szeretettel vár FB csoportunk.

Az ünnepélyes átadáson március 16-án Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter emlékeztetett arra, hogy a fejlesztés nehéz időszakban valósult meg, és ahhoz, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt valaki szállodát építsen, nagy üzleti bátorságra volt szükség. Kiemelte azt is, hogy a folyamatos magas színvonalú szolgáltatás nyújtásához 40-50 ember munkája szükséges.

Az új szálloda adottságaival, szolgáltatásaival sok üzleti vállalkozás sikeréhez járulhat hozzá, hiszen a térségben az elmúlt időszakban komoly ipari fejlesztések történtek, és az új hoteltől a repülőtér és a főváros egyaránt jól megközelíthető.

A beruházás abból szempontból is egyedülálló, hogy nagyon ritka, amikor az állam semmivel nem járul hozzá egy ilyen fejlesztéshez. A miniszter ugyanakkor helyesnek látja azt a gyakorlatot is, amikor egy vállalkozás több milliárdos fejlesztéséhez az állam is hozzá tud járulni, hiszen végső soron a szolgáltató szektor bármely intézményének működése bevételt hoz a magyar állam számára is.

A turizmus inspiráló, részben szakmai híreivel szeretettel vár FB csoportunk.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben