Kincsem Wellness Hotel Kisbér bezárás

Bezár a kisbéri Kincsem Wellness Hotel

by Kassay Tamás

A Kincsem Wellness Hotel 2000-ben fogadta első vendégeiet, de az energiaválság terheit már nem tudta vállalni, így a vezetőség a bezárásról döntött. Búcsúüzenetükben köszönetet mondtak a vendégeknek, valamint a szálloda dolgozóinak is.

A 3 csillagos, 28 szobás szálloda családi vállalkozás formájában üzemelt, és emberközeli, közvetlen, barátságos kiszolgálást biztosított. A kisbéri szálloda wellness-részlege, 1 kültéri és 1 beltéri nagy medencével, 1 gyerek medencével, pezsgőfürdővel, merülő medencével, finn és infraszaunával, valamit gőzfürdővel várta a pihenni vágyókat.

Imre Károly szállodavezető-tulajdonos közleményben köszönt el a vendégektől, amelyet a Kemma szúrt ki. Sorait szó szerint közlöm:

Szeretnénk tájékoztatni kedves vendégeinket, hogy szállodánk 2023.01.06 nappal végérvényesen bezár.
A hotel vezetősége mindent megtett annak érdekében, hogy a szálloda tovább működhessen, munkát és megélhetést biztosítva számos család számára, de sajnos a jelenlegi energiaválság a szálloda bezárását hozta el.
Köszönjük minden vendégünknek, hogy jelenlétükkel hozzájárultak a Kincsem Wellness Hotel eddigi fennmaradásához és működéséhez.
Kifejezzük segítő családtagjaink barátaink, és lelkes személyzetünk részére is köszönetünket, akik segítették szállodánkat a vendégek igényeinek minél szélesebb körű és maradéktalan kiszolgálásában.
Köszönet tartozik mindenkinek, aki bátorítással és jó szóval igyekezett munkánkat segíteni!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szálloda internetes felületei 2023.01.06 naptól nem lesznek elérhetőek, de a Kincsem Wellness Hotellal kapcsolatban a 06-30-9462-930 telefon számon tudunk információt adni. Ezen a telefonszámon foglalást már nem rögzítünk.

Köszönjük Önöknek és kívánunk jó egészséget, sok örömöt az újévben.

Csatlakozz FB csoportunkhoz, ha érdekel az utazás és a turizmus világa

Éppen 1 nappal korábban számoltam be arról, hogy a díjnyertes és széles körben ismert budai Petneházy Club Hotel is bezárt a gazdasági nehézségekre hivatkozva.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben