Bubbles Club Danubius Hotels Ensana

Legyél Te is Zöldfülű! – környezetvédelmi tematikával ünnepli 10. születésnapját a Bubbles Club, a Danubius Hotels és az Ensana szállodák népszerű gyerekbarát szolgáltatása

by Polisor Bettina

A Danubius Hotels 2013-ban indította el a gyerekeknek szóló Bubbles Club programját. Az idén jubiláló családbarát szolgáltatás születésnapja alkalmából ünnepi „zöld” hétvégékkel, környezettudatos animációs programokkal várja egész évben a kicsiket és nagyokat. Az év szlogenje: Legyél te is Zöldfülű!

Mára kamasz- vagy felnőttkorba léptek azok a 5-10 éves gyermekek, akik 2013-ban először találkozhattak a Bubbles Club kabalaállataival, a kedves kis sárkányokkal. A bükfürdői Danubius Hotel Bük, a balatonfüredi Danubius Hotel Marina és Danubius Hotel Annabella, valamint a hévízi Ensana Thermal Aqua családbarát wellness szállodákban életre keltett sárkányos mesevilág családok ezreit szólította meg az elmúlt évtizedben.

Az első pillanattól rendkívül népszerű szolgáltatás mottója időtlen: Boldog gyermekek, pihenő szülők – ahogy a vele járó ígéret sem veszít erejéből és csábításából. Amíg a kicsik vidáman játszanak az animátorokkal, a szülők gondtalanul élhetik át a feltöltődés és kikapcsolódás óráit a medencékben, szaunákban és a wellness kezeléseken.

„A Bubbles Club jubileumi évét a Legyél Te is Zöldfülű! program keretében a környezettudatosság köré szerveztük. A zöld szemlélet alól a nyaralás alatt sincs kibúvó, ezt vallja a Bubbles Club, melynek szerethető sárkányai játékosan fejlesztik a gyermekek és talán a felnőttek öko-szemléletét is.”

– mondja el Semperger Judit, a Danubius Hotels marketing igazgatója.

A 10 éves Bubbles Club idén Bükön, Balatonfüreden és Hévízen is megünnepli a születésnapját a gyermekbarát Danubius Hotels és Ensana szállodákban. A jubileumi hétvégéken áprilisban, júniusban és októberben családi zöld napokat szerveznek erdei élménypályákkal, öko-játszóházzal, faültetéssel, szülinapi tortával, mini discoval és természetesen a sárkányok, Drazsé, Dany, Tiko és Yoyo részvételével.

A projekt részeként a környezettudatos animációs aktivitások megismertetnek a szállodák természeti környezetének szépségeivel. Szelektív hulladéktárolók kerülnek a játszószobákba, az újrahasznosítás ötletei és a természetes anyagok megjelennek a kézműves alkotásokban, madárbarát kertek épülnek, QR kódos feladatok hívnak a szállodai környezet megismerésére. Az animátorok edukatív zöld foglalkozásokkal színesítik a tematikus heti programokat, egy szemléletformáló videósorozat is elindul. Fókuszba kerülnek a zöld világnapok, az ökológiai lábnyomot csökkentő játékos ötletek, zöld tippek.

A Bubbles Club szállodákban több ezer gyerek és több ezer család pihen egész évben. A színvonalas szállodai szolgáltatások mellett a család- és gyerekbarát animáció folyamatos fejlesztése és egyre magasabb szintre emelése kiemelt cél a szállodavállalatnál, hogy a Bubbles Club szállodákba érdemes legyen visszatérni a következő 10 évben is.

A Bubbles Club sárkányai

A Bubbles Club 4 kedves kabalafigurája azonnal meghódította a gyerekek szívét, és a varázslat a mai napig él. A sárkányok beköltöztek a szállodákba, jelen vannak a közösségi terekben, és megelevenednek az animációs programokon. Drazsé, Dany, Tiko és Yoyo színes mesevilágához hozzátartoznak a hazavihető plüss kissárkányok, a szállodákban itt-ott felbukkanó barátságos embernagyságú sárkányok, Felhőhegyi Balázs Sárkánykalandok mesekönyvei, Balázs Ádám Sárkányhaverok mondókáskönyve, közel 100 KreaTiko kézműves DIY videó, a Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar által a Bubbles Club részére megalkotott slágerek, számos sárkányos ajándéktárgy és természetesen saját Facebook, Instagram és YouTube csatorna, ahol több mint tízezer lelkes rajongó követi folyamatosan a sárkányok mindennapjait és a szállodák programjait, eseményeit. Egyre nő a törzsvendég családok száma, akik egyetlen sárkányos hétvégét sem mulasztanának el.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben