csepeli luxus szálloda Kis-Duna víz feletti villa

Luxus hotel épül Budapesten a Kis-Duna partján, víz feletti villákkal – nyilvános a látványterv

by Kassay Tamás

Az atlétikai világbajnokságra épülő új, óriási stadion miatt Észak-Csepel egyre gyakrabban szerepel a hírekben, viszont kevesen tudják, hogy zseniális Duna-parti résszel rendelkezik a 21. kerület kertvárosa, ahol szebbnél szebb házak övezik a partmenti természetes ösvényt. Számos fejlesztési terv látott már napvilágot korábban, sőt, az utóbbi években épült oda műfüves focipálya és a tájba egyáltalán nem illeszkedő birkózócsarnok is, most viszont valami egészen különleges beruházás veszi kezdetét. – derül ki az április 1-jén megjelent közleményből.

Új luxus szálloda épül Csepelen, víz feletti villákkal, mesés kilátással a Kis-Duna ág szépségeire

csepeli luxus szálloda Kis-Duna víz feletti villa

Kutatásom során azt találtam, hogy egy offshore hátterű befektetőcsoport kapott építési engedélyt, így egyelőre azt nem tudjuk, hogy pontosan kik finanszírozzák a csepeli luxus szálloda építését. A fejlesztés a társaság közleménye alapján teljes mértékben magyar forrásból valósul meg, de a tulajdonosi struktúrát nem kívánják nyilvánosságra hozni.

A Kis-Duna vizén úszó luxus hotel 2024-ben nyithatja meg szobáit.

csepeli luxus hotel Kis-Duna víz feletti villa
A turizmus világának precíz híreivel vár az Utazás hírek csoport.

A hotel 45 szobából fog állni, ezek közül 20 víz feletti villa, 20 dunai panorámás szoba a főépületben, és 5 lakosztály a legfelső szinten, penthouse jelleggel, hatalmas teraszokkal. A hotel vendégei élvezhetik majd a parti sétányt, ingyenesen bérelhetnek kerékpárokat, sőt a szálloda rendelkezni fog átruházható horgászbérletekkel is, így a vendégek akár a horgászatot is kipróbálhatják a nemzetközi horgászversenyeknek is otthont adó horgász stégek egyikén.

A sport kedvelői kajakba, vagy kenuba is pattanhatnak és a világ- és olimpiai bajnokok által is gyakran használt felkészülési pályán evezhetnek, ha szerencséjük van, akár láthatják is a hírességeket edzés közben.

Kuriózum, hogy a csepeli luxus hotel vendégei igénybe vehetnek egy vízitaxi szolgáltatást is, amellyel könnyedén, pár perc alatt bejuthatnak Budapest belvárosába, vagy akár egyetlen perc alatt átcsónakázhatnak a Pesterzsébeti fürdő komplexumába is.

csepeli luxus szálloda Kis-Duna víz feletti villa

Mivel a Kis-Duna ökológiája érzékeny, ezért a szálloda építése során kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy víz feletti hotel fenntartható módon készüljön el és üzemeljen majd. A vilamosenergiát napelemekkel, a használati melegvizet napkollektorral biztosítják. A szennyvíz elvezetést csőrendszerrel kötik be a közeli szennyvíztisztóba. – derül ki az április 1-jén megjelent közleményből. Fotók: (1; 2)

A turizmus világának precíz híreivel vár az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben