Moszkva szállodák kihasználtsága foglaltság legmagasabb Európában

A moszkvai szállodák kihasználtsága a legmagasabb Európában

by Waterfan

Az emberek Oroszországon belüli szabad mozgásának lehetősége és a korlátozások szinte teljes feloldása lehetővé tette a moszkvai szállodapiac gyorsabb talpra állását az európai fővárosokkal szemben.

Decemberben Moszkva szállodai kihasználtsága 43,3% -ra emelkedett, ami több mint 1,5-szer magasabb, mint Törökország fővárosában. 2021 első hónapjában ez a szám Moszkvában gyakorlatilag nem változott, 43,6%. A Cushman & Wakefield nemzetközi tanácsadó cég jelentése szerint 2020 novemberében történt a fordulat, akkor a moszkvai szállodák 39% foglaltságot értek el, míg a rangsort addig vezető Isztambul foglaltsági mutatója 37,3% -ra süllyedt – tudósít a Tass.

A Cushman & Wakefield-jelentés Moszkváról szóló adatait más tanácsadók, valamint szállodatulajdonosok is megerősítették. A vállalat partnere, Marina Usenko megjegyezte, hogy Európa még nem győzte le az újabb COVID-19 hullámot, amely korlátozó intézkedéseket hozott az emberek mobilitására és az infrastrukturális létesítmények, köztük a szállodák leállítására vonatkozóan.

A 2 nappal ezelőtti országos félretájékoztatás után új kezdeményezés indult el, hogy a turizmus témaköréhez kapcsolódó hírekben elkerülhessék az olvasók a fals információkat. Elindult egy Facebook csoport és egy hírgyűjtő oldal is, amin kizárólag ellenőrzött forrásból, hozzáértő által ellenőrzött hírek kapnak helyet.

Itt lehet csatlakozni a Turizmus hírek hitelesen nevű csoporthoz.

Biztonságos utazást, sok élményt,
Mr Spabook
Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további pontos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben