Virtuózok Hard Rock Hotel Budapest

Világsztár zenészekkel futhatsz össze a Hard Rock Hotel Budapestben július 10-23 között: Plácido Domingo, HUASER, Matteo Bocelli érkezik

by Kassay Tamás

Pár nap múlva kezdődik a Virtuózok V4+ 2022-es évadának forgatásai, amelynek budapesti otthona a nemrégiben megnyílt Hard Rock Hotel Budapest lesz. A szálloda biztosítja a Virtuózokban közreműködő sztároknak: Maestro Plácido Domingonak, HAUSER-nek, Matteo Bocellinek és Pablo Sainz Villegasnak, valamint a Virtuózok fiatal tehetségeinek pihenését, felkészülését.

A Hard Rock Hotel Budapest július 10. és 23. között közösségi térré alakul át a Virtuózok V4+ forgatásának ideje alatt

Hard Rock Hotel Budapest Virtuózok

Az együttműködésnek köszönhetően a Hard Rock Hotel Budapest július 10. és 23. között egyfajta közösségi térré válik majd. A kis virtuózok nem csak ugyanazt az ötcsillagos luxust és életérzést élhetik át, mint a zsűri tagjai és a mentorok, de folyamatosan próbálhatnak is a Hard Rock Hotel Budapest termeiben.

A szervezők szeretnék, ha a Nagymező utcai épület a kultúra és a komolyzene fellegvára lenne erre az időszakra, s a zene szeretete összekötne mindenkit nemtől, kortól, zenei ízléstől függetlenül.

„Évről-évre azon dolgozunk, hogy a komolyzenét közelebb hozzuk az emberekhez oly módon, hogy fiatal tehetségeket ismertetünk meg a nagyközönséggel. Örömünkre szolgál, hogy 2022-ben új partnerünkkel, a Hard Rock Hotel Budapesttel azonnal megtaláltuk a közös hangot, a zene mindenen átívelő hangját, és együtt új szintre emelhetjük missziónkat. Neves, nemzetközileg elismert előadókkal, valamint műsorunk korábbi győzteseivel is találkozhat a közönség, emellett pedig a versenyzők és a világhírű zsűritagok, mentorok együtt is zenélhetnek, kötetlen és baráti hangulatban”

– nyilatkozta Peller Mariann, a Virtuózok alapítója, producere.

„A Hard Rock Hotel Budapest életében központi helyet foglal el a zene, így célunk, hogy különleges zenei és vizuális élményt nyújtsunk mindenki számára. A klasszikus zene hosszú és színes múltra tekinthet vissza hazánkban, de a múlt neves zeneszerzőin és muzsikusain túl büszkék lehetünk a jelenre is. Hiszünk a zene és a tehetség erejében, így a Virtuózok Produkció számunkra tökéletes partner. Büszkék vagyunk rá, hogy ez idő alatt kizárólag a szállodában elérhető egyedi élményeket nyújtunk a helyi és nemzetközi közönség számára. Sessions éttermünkben erre az időszakra hangolt, dedikált fogások és italok várják az érdeklődőket

– mondta Jakab Gábor szállodaigazgató.

Már javában zajlanak az első magyar fejlesztésű komolyzenei tehetségkutató műsor nyolcadik évadának előkészületei, mely – az elmúlt két évhez hasonlóan – ezúttal is nemzetközi színtéren valósul meg. A Virtuózok Visegrádi Négyek+Szlovénia versenyzőinek részvételével zajló elődöntők és döntő a nyár folyamán elkezdődnek, melynek során a Virtuózok Produkció és a Hard Rock Hotel Budapest még színesebbé szeretné tenni a klasszikus zenélést.

Hard Rock Hotel Budapest Virtuózok

A nagyközönség számára is elérhető programokról a Virtuózok és a Hard Rock Hotel weboldalán lehet tájékozódni.

A Virtuózok című műsorról pár szóban:

A 2014-ben elindított Virtuózok egyedülálló formátumú, a klasszikus fiatal tehetségek felfedezésére és zenei karrierjük további támogatására összpontosító műsor és mozgalom. 2020-ban indult útjára a Virtuózok V4+, mely a Visegrádi Négyek országai – Magyarország, Lengyelország, Szlovákia és Csehország -, valamint évente más vendégország fiatal klasszikus zenészei mérik össze tudásukat. 2022-ben a “Visegrádi Virtuózok+Szlovénia” kerül adásba minden résztvevő országban, így idén is akár 70 millió ember ismerheti meg hazánk és a régió gazdag zenei hagyományait, kultúráját, nevezetességeit. A Virtuózok az elmúlt években kiemelkedő magyar branddé és mozgalommá vált, melyhez olyan klasszikus zenei világsztárok is csatlakoztak, mint Plácido Domingo világhírű operaénekes, a tízmilliós rajongótáborral rendelkező csellista sztár, HAUSER, az ismert olasz énekes, Matteo Bocelli, Eugene Kohn amerikai karmester, Plácido Domingo Jr. dalszerző-énekes és Pablo Sainz Villega spanyol gitárművész.

A Hard Rock Hotel Budapestről dióhéjban

A zenei témára építő Hard Rock Hotel Budapest március óta várja vendégeit a lánc első közép-európai szállodájában.  A Nagymező utca és az Ó utca sarkán található ötcsillagos szálloda koncepciója, hogy igazi lifestyle hotelként teljes zenei és vizuális élményt nyújtson vendégeinek, csupán karnyújtásnyira a budapesti Broadway színes világától. A hotelbe belépve elkap minket a hamisíthatatlan Hard Rock Hotel életérzés, miközben többek között Lady Gaga, Nicki Minaj vagy Katy Perry fellépőruhái, Prince kabátja, Elton John cipője vagy Madonna évkönyve vesz minket körbe. Az élmény kihagyhatatlan állomása a város egyik legújabb étterme, a Sessions bisztró, ahol nemzetközi és klasszikus magyar fogásokkal indíthatjuk az estét, pénteken és szombaton pedig DJ pörgeti a lemezeket és gondoskodik a hangulatról. Június közepétől már a város felett koktélozva is átélhetjük a Hard Rock Hotel életérzést és élményt, ugyanis megnyílt a Roxy Rooftop Lounge, a hotel új, modern és elegáns tetőterasza Budapest szívében, ahol igazi kozmopolita élmény vár ránk, miközben a Szent István Bazilika, a Citadella és a Magyar Állami Operaház fényeivel a háttérben a legcoolabb lejátszási listák pörögnek, garantálva az igazi nyári rooftop élményt.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben