airBaltic 50 millió utas köszöntés

50 milliomodik utasát köszöntötte az airBaltic

by Kassay Tamás

2022. augusztus 31-én az airBaltic légitársaság 50 milliomodik utasát fogadta a légitársaság 1995-ös alapítása óta. A szerencsés utas Dace Jonaite volt, aki a légitársaság Airbus 220-300 típusú repülőgépén a  Bécs – Riga járatán utazott.

airBaltic 50 millió utas köszöntés

Martin Gauss, az airBaltic vezérigazgatója: „Ez jelentős mérföldkő az airBaltic számára. Közel 27 éve vagyunk jelen az égbolton, és hálásak vagyunk utasainknak, hogy minket választottak. Ez nagyon sokat jelent számunkra, és arra ösztönöz bennünket, hogy még keményebben törekedjünk arra, hogy a legjobb útvonalhálózatot kínáljuk a balti régióba és a balti régióból.”

Laila Odiņa, a rigai repülőtér igazgatóságának elnöke: „ Örömmel üdvözöljük nemzeti légitársaságunk 50 milliomodik utasát Rigában – az airBaltic bázis repülőterén. A légitársasággal közösen a Baltikum legnagyobb légi csomópontjává tettük a rigai repülőteret, és készen állunk további közös célok elérésére, az egész észak-európai régió fontos légi csomópontjává válni.”

airBaltic 50 millió utas köszöntés

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben