Ingyenes és korlátlan Wi-Fi a Singapore Airlines járatain

Akár teljesen ingyenes Wi-Fi használat a Singapore Airlines járatain

by Polisor Bettina

A Singapore Airlines (SIA) járatainak fedélzetén bevezette a korlátlan és ingyenes Wi-Fi-t a Business Class utasai, valamint a PPS Club tagjai és a PPS Club kiegészítő kártya tulajdonosai számára. Ezen kívül a KrisFlyer-tagok mostantól kétórás ingyenes Wi-Fi csomagot élvezhetnek, ha turistaosztályon, és háromórás ingyenes Wi-Fi csomagot, ha prémium turistaosztályon utaznak – adta hírül a Travel Daily Media.

Még több, kedvező áron értékesített Wi-Fi csomag a kínálatban

Azok az ügyfelek, akik nem KrisFlyer-tagok, illetve azok a tagok, akik esetleg már felhasználták az ingyenes keretet, igénybe vehetik a SIA új, vonzó áron kínált és egyszerűsített Wi-Fi csomagjait. Ezek egy órára 3,99 USD (kb. 1500 HUF), három órára 8,99 USD (kb. 3.300 HUF), illetve a teljes járatra 15,99 USD (kb. 6.000 HUF) összegbe kerülnek.

Korábban a Business Class utasai és a PPS Club tagjai 100 MB ingyenes Wi-Fi-t élvezhettek a fedélzeten, a prémium turistaosztályon és turistaosztályon utazó KrisFlyer-tagok pedig kétórás ingyenes fedélzeti Wi-Fi csomagot kaptak, amelyet kizárólag szöveges üzenetküldésre használhattak.

Ezek a fejlesztések tovább javítják a SIA járatain a fedélzeti ügyfélélményt, aminek eredményeként a SIA az egyik első olyan légitársasággá válik, amely ingyenes és korlátlan Wi-Fi használatot kínál a Suites Class, First Class és Business Class valamennyi utasa, valamint a PPS Club tagjai számára.

Yeoh Phee Teik, a Singapore Airlines ügyfélélményért felelős vezető alelnöke elmondta:

A kapcsolattartás még 35 000 láb magasan a levegőben is az utazási élmény alapvető szempontjává vált. Továbbfejlesztett Wi-Fi kínálatunkkal a SIA ügyfelei kapcsolatban maradhatnak szeretteikkel, fotókat és videókat posztolhatnak közösségi média csatornáikon, vagy naprakészen értesülhetnek a legfrissebb hírekről. Ezek a változtatások az ügyfelek visszajelzéseire reagálnak, és részei a SIA folyamatos beruházásainak, hogy javítsuk az utazási élményt és megőrizzük vezető pozíciónkat. „

A turizmus világának alapos és minőségi híreiért iratkozz fel hírlevelünkre, és csatlakozz csoportunkhoz!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben