Lufthansa airBaltic codeshare megállapodás írt alá

Az airBaltic minden oroszországi járatát törölte május végéig

by Kassay Tamás

A lett légitársaság bejelentette, hogy a megnövekedett kockázat és a bevezetett korlátozások miatt február 26-tól május végéig minden Oroszországba irányuló és onnan induló járatát törölte. – szúrta ki a Turizmusonline.

Az airBaltic számára az utasok és a személyzet biztonsága a fő prioritás.

A légitársaság közleményében azt írta, hogy minden repülés előtt felméri az aktuális  helyzetet, és továbbra is szoros kapcsolatot tart fenn a nemzeti és nemzetközi hatóságokkal. A légitársaság rugalmas, és szükség esetén készen áll a menetrend módosítására.

Az airBaltic arra kéri az érintett utasokat, hogy a visszatérítés érdekében ellenőrizzék foglalásukat a légitársaság weboldalán, illetve az egyéb lehetséges változásokkal kapcsolatban forduljanak az airBaltic Call Centerhez a +371 67280422-es telefonszámon.

Az airBaltic (Air Baltic Corporation AS) a balti régiót több mint 70 európai, közel-keleti és FÁK-országbeli célállomással köti össze. A légitársaság repül a Baltikumban, Európában, Oroszországban, a Kaukázusban, a Közel-Keleten és Közép-Ázsiában is. Az elmúlt 25 év során az airBaltic erős, nyereséges és nemzetközileg elismert légitársasággá fejlődött. Az airBaltic Lettország messze legismertebb nemzetközi márkája, és a lett GDP több mint 2,5%-át termeli.

Az airBaltic 33 Airbus A220-300-as repülőgépet üzemeltet.

Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának precíz híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben