Elképesztően jó fej volt a Wizz Air személyzete

by Kassay Tamás

A fapados légitársaságok még a hagyományos társaikhoz képest is előszeretettel borzolják a kedélyeket ott felejtett utasokkal, törölt útvonalakkal, másrészt pedig remek árakkal szuper úti célokra, de ritkán kerülnek címlapra azért, mert rettentő jó fejek voltak az utasokkal. Most utóbbiról számolok be kedves Olvasóm levele alapján.

Szia Mr Spabook!

A WIZZ , Budapest (BUD) – Nice (NCE) személyzete nagyon sokat javított számomra a cég megítélésén. A feleségemet felköszöntötte a születésnapján a kapitány és a személyzet, landolás után pedig még a pilótafülkébe is behívtak minket. Nagyon jó fej volt mindenki, még egy álom vált valóra!

Egész pontosan a Wizz Air repülőgépén ez úgy történt, hogy még otthon kitaláltam, hogy megkérem a légiutaskísérőket, hogy landolás után, amikor elköszönnek, legyenek olyan kedvesek, hogy mondják be, hogy boldog születésnapot kívánnak Mariannak, de közben eszembe jutott, hogy a Wizz gépeken útközben szokott a kapitány helyzetjelentést adni, és hátha be lehet vele mondatni.

Mikor elkezdett tolatni a gép, a kapitány kezdett beszélni, és mondta, hogy még fog útközben is szólni pár szót.
Na ezek után én már úgy mentem hátra a staff magyar lányaihoz, hogy ha lehet, akkor a kapitány köszöntse fel a feleségemet.
Mindketten nagyon lelkesek voltak, és ÖRÜLTEK!!!! a kérésnek.

Ezek után Velence felett a kapitány boldog szülinapot kívánt név szerint a feleségemnek, és meginvitálta landolás után egy látogatásra a pilótafülkébe. Az egész gép megtapsolta, a stewardess-ek odajöttek és gratuláltak neki.

wizz air jó fe jszemélyzet születésnap

Landolás után a pilóták hihetetlenül kedvesek , és jó fejek voltak, vagy 5 percet beszélgettünk bent a cockpitban, nem is gondoltam volna, hogy valaha is be tudok jutni egy pilótafülkébe, hát még beülni az ülésbe is.
Nagyon jó érzés volt ilyen emberi hozzáállással találkozni.

Laci

Spabook részéről mindehhez csak annyit tennék hozzá, hogy éppen a minap írtam nyílt levelet a Wizz vezérének, és most akkor kicsit megtoldanám annak a végét.

Tisztelt Váradi József vezérigazgató úr!

Látja? Erről beszélek én baráti jó kritikákkal, még amikor erősen fogalmazok, akkor is. Sok háború dúl, sok a versengés, de mégis, vagy éppen ezért: soha ennyire nem volt kiéhezve a társadalom a figyelmességre és a szeretetre.

Miért ne lehetne a Wizz Air a szeretet légitársasága? Az odafigyelés nem kerül semmibe. Még egy járat megszüntetése esetén is, csak egy kevés előkészítés kellene, pontos instrukciók, némi empátia, és több kommunikáció. Minden rendben lenne.

Boldog vagyok, hogy ma egy ilyen emberi történetről számolhattam be. Büszke lehet a csapatra, így kell ezt csinálni!
Mr Spabook

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben