Visszatért az Emirates Budapestre – magyar légiutas-kísérő üdvözölhette az utasokat

by Waterfan

Az Emirates szerdán újraindította a koronavírus járvány miatt ideiglenesen leállított BudapestDubaj járatát. A közvetlen elérést biztosító útvonalat Boeing 777-200 LR repülőgépekkel hetente kétszer, szerdán és szombaton repülik.

A 14 fős legénység egyetlen magyar tagja, Lilla köszönthette az utasokat és mondhatta be az úgynevezett “public announcement” magyar nyelvű változatát.

Az ünnepélyes pillanat a Spabook számára személyes öröm is. Lillával egy repülőúton ismerkedtünk meg sok évvel korábban, azonnal összekötött minket az utazás szeretete, a felfedezés izgalma. Azóta figyelemmel követjük egymás pályáját. Büszke vagyok arra az útra, amit az Emirates talán legbájosabb légiutas-kísérőjeként bejárt és két lábon járó reklámtáblaként viszi hazánk jó hírét, szerte a világban. Meg is kérdeztem tőle, hogy milyen élmény volt:

Más volt, mint a többi, hiszen légiutas-kísérői pályafutásom alatt egyszer sem kerültem fel a budapesti gépre, így nagyon megörültem, hogy részese lehettem a nagy visszatérésnek!

Hazaérkezése után, baráti beszélgetés során kirajzolódott, hogy milyen most repülni, mire számíthatunk mi, utasok.

Repülés COVID idején

Ami mindenki számára nagyon megnyugtató, hogy komoly intézkedések vannak érvényben, például a személyzet ruházatára vonatkozóan is. Be vannak öltözve, szinte annyira, mint a sebészek. A gépeket is folyamatosan tisztítják és az utasoknak is rendelkezniük kell negatív teszttel, valamint az út során állandóan maszkot kell viselniük. Összességében tehát úgy tűnik, hogy a repüléstől és a gépen töltött időtől senkinek sem kell tartania.

Emirates COVID stewardess személyzet crew

Természetesen hiába tudunk repülni, ha a ki- és beutazás során különféle korlátozások vannak érvényben, szerte a világon. Ezekről mindig érdemes tájékozódni a Konzuli Szolgálat honlapján és konzuli védelemre is javaslom, hogy regisztrálj be.

Emirates kupon kód és akció

A gyakorlatias olvasók számára pedig konkrét hasznosítható információ is legyen a cikkben, íme:

Ha 2020. október 31-ig foglalsz Emirates repjegyet amelyet legkésőbb 2021. május 31-ig leutaznál, akkor most a foglalás során, a mobilappban, vagy a honlapon is 10% -os kedvezményt kapsz, ha beírod a EKMOB20 kódot.

Továbbá, az Emirates Skywards 20. évfordulója alkalmából az pontgyűjtő programba újonnan regisztrálók 2021. március 31-ig dupla szint-mérföldet kapnak utazásaik után.

Érdekelnek a wellness és utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz szállás véleményekről, eseményekről és sok-sok utazós témáról is. Oszd meg másokkal is az élményt! Hozzászólnál? Itt megteheted.

Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben