Visszatért az Emirates Budapestre – magyar légiutas-kísérő üdvözölhette az utasokat

by Waterfan

Az Emirates szerdán újraindította a koronavírus járvány miatt ideiglenesen leállított BudapestDubaj járatát. A közvetlen elérést biztosító útvonalat Boeing 777-200 LR repülőgépekkel hetente kétszer, szerdán és szombaton repülik.

A 14 fős legénység egyetlen magyar tagja, Lilla köszönthette az utasokat és mondhatta be az úgynevezett “public announcement” magyar nyelvű változatát.

Az ünnepélyes pillanat a Spabook számára személyes öröm is. Lillával egy repülőúton ismerkedtünk meg sok évvel korábban, azonnal összekötött minket az utazás szeretete, a felfedezés izgalma. Azóta figyelemmel követjük egymás pályáját. Büszke vagyok arra az útra, amit az Emirates talán legbájosabb légiutas-kísérőjeként bejárt és két lábon járó reklámtáblaként viszi hazánk jó hírét, szerte a világban. Meg is kérdeztem tőle, hogy milyen élmény volt:

Más volt, mint a többi, hiszen légiutas-kísérői pályafutásom alatt egyszer sem kerültem fel a budapesti gépre, így nagyon megörültem, hogy részese lehettem a nagy visszatérésnek!

Hazaérkezése után, baráti beszélgetés során kirajzolódott, hogy milyen most repülni, mire számíthatunk mi, utasok.

Repülés COVID idején

Ami mindenki számára nagyon megnyugtató, hogy komoly intézkedések vannak érvényben, például a személyzet ruházatára vonatkozóan is. Be vannak öltözve, szinte annyira, mint a sebészek. A gépeket is folyamatosan tisztítják és az utasoknak is rendelkezniük kell negatív teszttel, valamint az út során állandóan maszkot kell viselniük. Összességében tehát úgy tűnik, hogy a repüléstől és a gépen töltött időtől senkinek sem kell tartania.

Emirates COVID stewardess személyzet crew

Természetesen hiába tudunk repülni, ha a ki- és beutazás során különféle korlátozások vannak érvényben, szerte a világon. Ezekről mindig érdemes tájékozódni a Konzuli Szolgálat honlapján és konzuli védelemre is javaslom, hogy regisztrálj be.

Emirates kupon kód és akció

A gyakorlatias olvasók számára pedig konkrét hasznosítható információ is legyen a cikkben, íme:

Ha 2020. október 31-ig foglalsz Emirates repjegyet amelyet legkésőbb 2021. május 31-ig leutaznál, akkor most a foglalás során, a mobilappban, vagy a honlapon is 10% -os kedvezményt kapsz, ha beírod a EKMOB20 kódot.

Továbbá, az Emirates Skywards 20. évfordulója alkalmából az pontgyűjtő programba újonnan regisztrálók 2021. március 31-ig dupla szint-mérföldet kapnak utazásaik után.

Érdekelnek a wellness és utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz szállás véleményekről, eseményekről és sok-sok utazós témáról is. Oszd meg másokkal is az élményt! Hozzászólnál? Itt megteheted.

Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé.