Emirates premium turistaosztály

Ilyen lesz az Emirates új prémium turistaosztálya (galéria)

by Kassay Tamás

Az Emirates gépein 2022. június 1-jétől lehet foglalni az új típusú Emirates Prémium Turistaosztályra. Az új kabinosztály az arab légitársaság közleménye alapján luxus üléseket, nagyobb lábteret és számos légitársaság business ajánlatával vetekedő szolgáltatást kínál.

Az Emirates prémium turistaosztálya megidézi a hőskor klasszikus repülési élményét

A régióban az Emirates egyedüliként üzemeltet prémium turistaosztályt, amelyhez számos kényelmi funkció tartozik már az utazás első pillanataitól. Az utasokat üdvözlő itallal fogadják a fedélzeten, ami azonnal megadja a magasabb szintű vendégélmény érzetét. Az utazás közben tablet-méretű ülésképernyőn lehet szórakoztató tartalmakat fogyasztani, játszani, filmeket nézni.

Az ételeket porcelán tányérokon, fém étkészlettel tálalják.

Emirates premium turistaosztály
A turizmus világának precíz híreivel vár az Utazás hírek csoport.

Az étkezések során a szezonális alapanyagokból készült regionális ihletésű fogásokat porcelántányérokon, vászonszalvétába csomagolt rozsdamentes acél evőeszközökkel szolgálják fel. Az itallapon prémium borok és egy pezsgő is szerepel, de az étkezések után likőrök és csokoládék is kérhetők.

Az új kabinosztály stílusa hasonlít a Business Class faborítású kialakításához. A krémszínű bőrülések 40 hüvelyk magasak, 19,5 hüvelyk szélesek, 8 hüvelykkel dönthetőek, és 6 irányban állítható fejtámlával rendelkeznek. Emellett, minden ülőhely lábtartóval, könnyen hozzáférhető, ülésen belüli telefontöltő-csatlakozókkal és oldalsó koktélasztallal van felszerelve.

Emirates premium turistaosztály

A fenntarthatóságra is fordítottak figyelmet, ugyanis az utasok kényelmét szolgáló, kifejezetten a prémium turistaosztály számára tervezett puha takarók és nagyméretű párnák újrahasznosított műanyag palackokból készülnek. Az újrafelhasználható táskákban pedig olyan kényelmi felszerelések vannak, amelyek mindegyike valamilyen újrahasznosított vagy fenntartható anyagból készült.

Emirates premium turistaosztály

Minden ülésen 13,3 hüvelyk átmérőjű beépített képernyő található, amely az egyik legnagyobb a kategóriájában, így az utasok az Emirates díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszerén, az ice-on elérhető 5,000 zenei, film-, TV-, hír- és egyéb csatornák páratlan kínálatát nagyképernyőn élvezhetik.

Az Emirates A380-as négyosztályos repülőgépén a Prémium Turistaosztály a főfedélzet elején található, 56 üléssel, 2-4-2 elrendezésben. Az Emirates Boeing 777-es repülőgépén 24 Prémium Turistaosztályú ülés található a Business és az Economy Class közötti külön kabinrészben.

Az Emirates új prémium turistaosztályára 2022. június 1-jétől indul a foglalás. A prémium turistaosztály augusztus 1-jétől a Sydneybe, Londonba, Párizsba és decembertől pedig az új-zélandi Christchurchbe tartó A380-as járatokon utazók számára lesz elérhető.

Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának precíz híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben