Tel Aviv Budapest repülőjárat El Al izraeli légitársaság

Heti 8 járatot indít Tel Aviv és Budapest között az El Al izraeli légitársaság

by Kassay Tamás

Az EL AL izraeli légitársaság 33 év után megszüntette saját budapesti irodáját, a kommunikációs, marketing és képviseleti feladatokat az Aviareps ügynöksége vette át. A cég által rendezett sajtóeseményen bejelentették, hogy az EL AL hetente 8 közvetlen repülőjáratot indít a Tel Aviv – Budapest útvonalon. A repülőtéren továbbra is az EL AL saját stábja biztosítja a zavartalan közlekedést.

A november 17-én megtartott, kellemes hangulatú partnertalálkozón, amelyre a Spabook-ot is meghívták, összesen 45 új és meglévő parnercég vett részt a Mazel Tov különtermében.

Az esemény első felében Liat Yahav, az EL AL regionális igazatója köszöntötte a résztvevőket, majd Tóth Attila, a hazai kereskedelmi képviselet vezetője mutatta be a légitársaságot, a meglévő és új szolgáltatásokat. Ezt követően a vendégek megismerkedhettek az EL AL régi-új csapatával is. A délután izraeli finger food-ok kóstolásával és kötetlen beszélgetésekkel, üzleti egyeztetésekkel zárult.

Heti nyolc EL AL járat indul Tel-Avivba

A légitársaság járatain számos olyan szolgáltatást vehetünk igénybe a jegyár ellenében, amelyekért a fapados járatok esetében külön felárat kell fizetnünk. Többek között ingyenes a reptéri becsekkolás, a fedélzeti ellátás és fedélzeti szórakoztató lehetőségek, valamint a 8 kilogrammos nagy méretű kézipoggyász, amely mellett még egy további kézitáskát felvihetünk magunkkal a fedélzetre, például laptoptáskát, fotós táskát, tágas női táskát.

Turistaosztályon 3 kényelmi és árszint közül választhatunk:

  • „light”
  • „classic”
  • „flex”

A „classic” ár már tartalmazza a 23 kilós feladott poggyász árát és előzetes ülőhelyválasztást is.

A téli menetrend alapján csütörtökönként és vasárnaponként a reggeli járatok mellett délutánit, illetve estit járatok is elérhetők, összesen heti 8 alkalommal.

A rendezvényen azt is megtudhattuk, hogy a kóser ételek mellett felszolgálnak egyéb jellegű ételeket is, amelyek például diétások számára is fogyasztható.  A légitársaság Michelin Bib-díjas séfje, Shahaf Shabtay állítja össze a fogásokat.

Fizetős a Wi-Fi szolgáltatás a repülőkön

A turistaosztályon csak külön fizetés ellenében lehet használni a Wi-Fi-t. Ugyanakkor, aki ezt megteszi, igazán kényelmesen szórakozhat, mert a fedélzeti streamint közvetlenül az utas mobiljához kapcsolódik.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben