ledobták első osztály utas American Airlines koktél

Koktélt követelt, ledobták az első osztályról az utast felszállás előtt

by Kassay Tamás

Az American Airlines egyik utasa hisztit rendezett, amiért nem kapta meg a koktélját az első osztályon felszállás előtt. A balhézás közben belekötött az egyik légiutas-kísérőbe, ezért végül rendőrök szállították le a gépről és előállították a férfit.

Elképesztő jeleneteket vettek videóra az American Airlines első osztályán

Alapvetően kiváltságos helyzet egy repülőgép első osztályán utazni, csak a legtehetősebb, avagy legszerencsésebb emberek tehetik csak meg. Úgy látszik, hogy ide is jutnak olyan emberek, akikről azt sem teljesen értjük, hogyan képesek egyáltalán életben maradni, nem hogy még elegendő pénzt is keresni egy ilyen utazáshoz.

Az American Airlines egyik, első osztályon utazni készülő utasa egy halom rendőr alatt végezte, miután felszólításra nem volt hajlandó elhagyni a repülőgépet.

Nem kapott koktélt felszállás előtt

Az American Airlines biztosítja a felszállás előtt kérhető italt az első osztály utasai számára. Ez opcionális, nem alanyi jogon járó üdvözlő ital, hanem kérésre adják. Alapesetben. De természetesen lehetnek esetek, amikor ettől valamiért eltérnek. Ezúttal is ez történt:

A konfliktust az váltotta ki, hogy a kötözködő utas volt az egyik utolsó ember, aki felszállt a repülőre, majd ezzel a lendülettel követelte, hogy szolgálják fel neki az „üdvözlő” koktélt.

Amikor a légiutas-kísérő közölte vele, hogy majd később hoz neki italt, mert a felszállási procedúra megkezdődött és jelenleg az indulás előtti feladatokkal van elfoglalva, a férfi sarokba szorította a konyhában, és megfenyegette. A többi utas a légiutas-kísérő védelmére kelt. Amikor a kapitány megkérte, hogy szálljon le a gépről, a férfi nem volt hajlandó, így a rendőrséget kellett hívni, hogy kezeljék a helyzetet.

Mivel a férfi a rendőrségi felszólításnak sem tett eleget, ezért erőszakkal távolították el a fedélzetről. A férfi az internet népét megnevettető sírással hagyta el a gépet, habár néhány perccel korábban még igen bátran embertelenkedett a stewardess-el. Más kommentelők szomorúnak és megalázónak tartják az esetet, de minden bizonnyal ők nem olvastak részletesen utána az előzményeknek.

A videó ide kattintva tekinthető meg.

Spabook vélemény: repülőtéren, repülőgépen nem balhézunk. Van olyan, hogy az ember elégedetlen, az is megesik, hogy ki is fejezi nemtetszését, de erőszakosan fellépni semmi esetre sem szabad. Sőt, a légi közlekedésben sokkal érzékenyebbek a határok, a repülésből nagyon könnyen kizárhatják azt, aki bármilyen módon zavarja, veszélyezteti a közlekedés biztonságát, túlzottan ittas, vagy balhézik. Sőt, nagyon könnyen a rendőrökkel és a törvény erejével gyűlhet meg a baja a renitenseknek, amellett, hogy rengeteg pénzt veszíthetnek a repjegyeikkel és az újrafoglalásokkal. – Már ha nem tiltják ki örökre az adott légitársaság járatairól, ugyanis ilyen is előfordulhat.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben