Wizz Air Madeira Budapest repjegy

Lélegzetelállító szigetre indít járatot a Wizz Air: közvetlenül elérhető Madeira Budapestről

by Kassay Tamás

A Wizz Air ma bejelentette, hogy álmaim egyik úti céljára indít közvetlen járatot Budapestről. Madeira Portugália egyik leggyönyörűbb vulkanikus szigete, Cristiano Ronaldo szülőföldje. Az első járat október 30-án száll fel, a jegyek már megvásárolhatók a légitársaság honlapján.

Madeira – Budapest közvetlen járat minden kedden és vasárnap a Wizz Air járatával

ÚtvonalJáratsűrűségIndulás dátumaLegalacsonyabb viteldíj
Budapest – Madeirakedd, vasárnap2022. október 30.27 990 Ft

Madeira az „örök tavasz szigete”

A Madeira szigetcsoport híres a lélegzetelállító panorámájáról, a hatalmas mélység-magasság különbségekről, gyönyörű zöld természetéről. A sziget rengeteg programlehetőséget biztosít az utazók számára.

Az egzotikus növényzet, meseszép tájak, bájos falvak és a virágözön paradicsoma. Az állandó napsütés fényében és az egész évben kellemes tavaszias időben a meglátogathatjuk Madeira káprázatos botanikus kertjét, a Jardins Botânicos da Madeira-t, vagy akár a Porto Moniz mellett található, láva által kialakított természetes medencéket. A felfedezni vágyóknak tökéletes időtöltés lehet megcsodálni Santana jellegzetes nádtetős viskóit, Câmara de Lobos halászfaluja szintén gyönyörű tengerparti kilátást nyújt Cabo Girao magas sziklájáról. A városi programokat kedvelőknek pedig érdemes egy hosszú sétát tenni a sziget fővárosában, Funcha hangulatos óvárosi részében.

A Wizz Air javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

Azáltal, hogy a foglaláskor az utasok igénybe vehetik a WIZZ Flex szolgáltatást, a Wizz Air utasainak lehetőségük van arra, hogy váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén  átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Ez a lehetőség kényelmesebbé és nyugodtabbá teszi az utazások lefoglalását a jelenlegi bizonytalan körülmények között is.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben