Olaszország sztrájk repülőtér

Olaszországban sztrájk lesz, figyelmezteti utasait a Wizz Air

by Kassay Tamás

A Wizz Air légitársaság hivatalos tájékoztatást adott ki a június 4-i, olaszországi járatokat érintő sztrájk miatti várható fennakadásokról, hogy ezzel segítse az utasait az előzetes felkészülésben. A közleményt változtatás nélkül közöljük:

„A Wizz Air légitársaság felhívja utasai figyelmét, hogy június 4. vasárnapra országos sztrájkot jelentettek be a légiforgalmi irányítók és a földi kiszolgálók Olaszországban. A munkabeszüntetés miatt komoly fennakadásokra lehet számítani, amely a repülőterekre való utazást, a check-in folyamatát és a biztonsági ellenőrzést is érintheti. A Wizz Air azt tanácsolja utasainak, hogy ennek megfelelően tervezzenek, és hagyjanak elegendő időt a repülőtér megközelítésére, valamint a szükséges procedurák elvégzésére a check-in pultnál, a biztonsági ellenőrzésnél és a beszállókapunál.

Bár a sztrájkokra nincs ráhatásunk, a Wizz Air mindent megtesz a fennakadások minimalizálása érdekében. Bármilyen további információ, változás esetén tájékoztatást adunk utasainknak, és minden szükséges segítséget biztosítunk a számukra.

Amennyiben a repülőjegyüket egy utazási irodán vagy külső közvetítőn keresztül vásárolták, javasoljuk, hogy forduljanak közvetlenül hozzájuk, hogy időben informálódhassanak a járatuk státuszáról. Emellett ajánljuk utasainknak, hogy a repülőtérre való kiutazás előtt ellenőrizzék a járatuk státuszát a weboldalunkon vagy mobilapplikációnkban. A Wizz Air emlékezteti utasait, hogy amennyiben jegyükhöz WIZZ Flex szolgáltatást vásároltak, térítésmentesen átfoglalhatják utazásuk időpontját, ezzel elkerülve a sztrájk okozta esetleges fennakadásokat.”

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben